Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki procesor?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki procesor?

Witam!
    Zwracam się do speców od kompów - jaki procesor do 400zł wybrać? Ba, wybór stosunkowo prosty, ale - ma być na Sockecie A (462). Niestety. Dziś już prawie tego nie ma, ale coś tam jest - musi być nowe, i wydajniejsze od Athlona XP2600+ na Thortonie.
    Czekam na propozycje. Będzie dawało rady (albo i nie ) z 1GB RAM-u DualChannel i GF FX5900XT.

P.S. Wiecie może co zrobić, żeby stery od karty nie minimalizowały jej osiągów, jak temperatura trochę wzrośnie? Strasznie mnie to wkurza, bo nic nie mogę pograć!

moze odkrec boczna scianke od kompa ....

Skomentuj

albo wyczysc radiatory...

Skomentuj

chyba najmocniejszy procesor na socet a to athlon barton 3200+

Skomentuj

za 420zl masz na allegro nowego athlona XP 3000 na bartonie wersja mobile z odblokowanym mnoznikiem coz mozna chciec wiecej... dodam tylko ze jesli chodzi o gy to lepiej jest zainwestowac w lepsza grafika niz w procka... Ja swego czasu mialem athlona xp 2000 + 1GB 400mhz w dualu i najpierw Geforce 6600GT pozniej Readona X700pro i wszystko mi biegalo lacznie z F.E.A.R ale to bylo rok temu ;/ w grach podstawa to porzadna grafika + duzo pamieci... procek w granicach 2,5 gh jest w supelnosci wystarczalny :P

Skomentuj

Czaruję...
          X