Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wiadomosci RMF

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wiadomosci RMF

zauwazyl ktos ze ostatnio w samochodzie jak sie slucha RMF to jak sie zaczynaja wiadomosci to samo robi sie glosniej, i po wiadomosciach z powrotem sie wycisza...
    mysallem ze cos mi radio sie psuje wczoraj, ale dzis w drugim samochodize jest to samo, niby dobre to jest, ale troche za bardzo sie podglasnia, moze mozna to jakos zmienic?

w radiach sa opcje ''news'' i wtedy tez sie podglasnia
    mozna ta opcje wylaczyc

Skomentuj

Opcja "news w wielu radiach podgłaśnia wiadomości, w domu tego nie ma.

Skomentuj

w domu tego nie ma.
        ale nikt nie mowi ze w domu :razz:

Skomentuj

hm.. ale wczesniej tego nie zauwazylem, a slucham praktycznie zawsze RMF w samochodzie juz od paru lat, dopiero od wczoraj to zauwazylem, a nic w radiach nie zmienailem, moze to zalezy od miejsca w ktorym sie slucha, moze gdzieniegdzie juz wczesniej tak bylo

Skomentuj

W Focusie mojej mamy na radiu TRAFFIC 4000 też takie coś się dzieje. To jest nawet fajne, bo akurat ja lubie sobie posłuchać czasem sensownych wiadomości i póżniej znowu przełączam na "Radiostacje" :mrgreen: Także ja to zauważyłem, i mi się to podoba. Pozdrawiam !

Skomentuj

No jak sensowne wiadomosci to napewno nie RMF

Skomentuj

moze poprostu te wiadomosci sa glosniejsze od muzyki,mam tu na mysli sygnal przed nadajnikiem.

Skomentuj

Mi się wydaje, że jest to specjalnie zrobione. Polska to kraj absurdów politycznych, i ludzie przyciszają te głupoty, a radio każe nam nachalnie słuchać kolejnych głupot nt. Kaczorów, "Gierczyka" czy też Pana zbyt mocno opalonego. :smile: Pozdrawiam !

Skomentuj

to jest specjalnie zrobione,reklamy w tv takze sa glosniejsze o pare db wzgledem filmów.

Skomentuj

A powiem Ci Tasior, że ja np. w swoim telewizorze mam taką funkcję, że on sam wyjściowo ustawia mi głośność na każdym kanale cały czas automatycznie ustawia głośność, i ja nie mam w telewizorze kłopotów z tym. Cały czas mam jedną głośność, nawet jak zmienie program. Pozdrawiam !

Skomentuj

Czaruję...
                      X