Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tania drukarka laserowa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tania drukarka laserowa

jaka tania drukarke laserowamozecimipolecic? bo uznalem ze nie stac mnie na tusze do mojego lexmarka... na allegro znalazlem kilka tanich ale nie wiem jak jest z materialami eksploatacyjnymi do niech:
    http://allegro.pl/item145946042_hit_...gwarancji.html
    http://allegro.pl/item148050117_druk...ata_gwar_.html
    http://allegro.pl/item146633070_druk...wa_f_vat_.html

czy sa jakies firmy ktore odrazu powinienem wyeliminowac? ostatnio w media widzialem jakiegos kanona za 250zl

Powiem Ci z własnego doświadczenia kup HP. HP to jak star wolny, głośny, brzydki ale jedzie:) Miałem Xeroxa, i inne wynalazki i problem jest z częsciami serwisem, lexmark to totalne dno.

WG mnie HP jest dardzo dobre.

Skomentuj

O właśnie dołączam sie do tematu. Jaka tania drukarke laserowa kupić?? :]

Skomentuj

Jesli mono to moze cos takiego. Stycznosci z nimi nie mialem ale cena dosc kuszaca...

http://www.komputronik.pl/katalog.php?kat=3032

Skomentuj

wlasnie wolalbym zeby byla nowa, albo przynajmniej na gwarancji bo to nie dla mnie tylko dla mamy. a chcialbym kupic tak do ok 300zl ale z tego co widze tonie bardzo uda mi sie kupic hpka...

Skomentuj

Półtora roku temu szukałem laserówki ale tylko do druku czarno-białego. Kupiłem HP Laserjet 4, po serwisowa z nowym bębnem i tonerem, od tamtej pory wydrukowałem ok 2500 kartek głównie tekstu na jednym i tym samym tonerze. Narazie się nie zapowiada żeby trzeba było wymieniać.

ps. sama drukarka jest olbrzymia no i dość cięzka :wink:

Skomentuj

chyba sie skusze na jakiegos uzywanego hpka, na co powinienem zwrocic uwage przy zakupie?to sa awaryjne sprzety? powinna wytrzymac jakies 2 lata...

Skomentuj

ja mam uzywke lexmarka po regeneracji i jestem wk***

Skomentuj

Jesli nowa to zdecydowanie hp 1018. Sprzedalem tej drukarki kilkanascie palet, jest naprawde swietna.

2000 stron przy 5% na orginalnym hapekowym tonerze za 270 zl i 2500 stron przy zamiennikach np rainbow za 130 zl. Przy tym male rozmiary i atrakcyjna cena.

Jest jeszcze jeden model podobny, 1020 ktory rozni sie tym od w/w druk. tym ze drukuje 2 kartki na minute szybciej a w zestawie przy kupnie jest toner pelny a nie startowy. Startowy ktory jest w 1018 starcza na okolo 700 stron.

Wszystko zalezy od tego co sie drukuje.

Skomentuj

ja mam hp 1020 jestem bardzo zadowolony ciagle jeszcze drukuje na oryginalnym tonerze a bylo tego spoooooro

Skomentuj

ja z kolegami skusilem sie na regenerowanego HP LaserJet 2100 (ok 170zl) po tym jak kolega kupil podobna do firmy...
                      drukowalismy srednio 100str dziennie faktur i toner dostarczony z drukarka starczyl na ponad 2 lata!! (praca glownie sezonowa- poza sezonem drukowal znacznie mniej)

jezeli chodzi o LJ2100 to jestem zadowolony. niejest zbyt szybka, ale za to drukuje w 1200x1200dpi!! proponowalbym odrazu dokupic do niej pamiec bo obrazy dlugo buforuje...
                      proszek do niej mozna kupic na allegro za 24zl a caly toner w firmie w moim miescie to koszt 110zl

Skomentuj

mama zdecydowala sie na nowke, bierze jakiegos hpka alenie pamieta modelu (nowy za 400zl) pewnie tan 1018 albo 1020

Skomentuj

hp1020 ! koniecznie bardzo dobra drukarka sam jej uzywam.

Skomentuj

Czaruję...
                          X