Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co to za sciemia?? motorola v3 nowa 279zl itp...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co to za sciemia?? motorola v3 nowa 279zl itp...

http://www.bigbonus.com.pl dostalem taki link niech ktos sie wypowie

Ulala... wogole tam tanio jak djabli...

Skomentuj

wow... ;/ cos mi to smierdzi... najprosciej to chyba cos kupi taniego i zobaczyc czy to prawda, chociaz wedlug mnie to jakis syf, pewnie do tych cen trzeba doliczyc 500% cła itp. :)

Skomentuj

eee
        to lipa
        zobaczcie co malym druczkiem dopisali
        Ostateczne ceny zakupu mogą się różnić od podanych na naszej stronie (ceny te nie zawierają opłat typu cło, podatek, transport, ubezpieczenie itp. - wiele z nich to ceny jakie można osiągnąć przy zamówieniu minimum kilku sztuk, a nie przy zakupach jednorazowych

Serwis Big Bonus nie zajmuje się bezpośrednią sprzedażą towarów umieszczonych w kategoriach z elektroniką z wyjątkiem towarów umieszczonych w kategorii "sklep BB". Jesteśmy serwisem informacyjno-doradczym. Każdy użytkownik dokonuje zakupu w dowolnie wybranym przez siebie sklepie bądź serwisie online, których towary prezentujemy na swoich stronach i do których adresy jako darmowy bonus otrzyma po aktywacji płatnego dostępu do działu DOWNLOAD

Skomentuj

czyli to jest gosciu co darmowo daje dostempy do tanich hurtowni ale zeby miec dostemp do wszystkiego taniego to trzeba mu zaplacic za dostem do strony :P a frajerstwo bedzie kupowac :)

Skomentuj

michone, DOSTĘP!!!!, nie dostemp!!

Skomentuj

aryna już to dobrze chyba wytłumaczył, na pewno coś doliczają, bo ceny są ~ 300% niższe niż w innych sklepach.

Skomentuj

jak cena moze byc 300% nizsza? :) tzn. ze doplacaja 2 X cena?

Skomentuj

Tak się zastanawiam i nie wiem, coś ze mną nie tek chyba było :lol: sorry

Skomentuj

Czaruję...
                  X