mam takie pytanie czy macie swoje ulubione utwory ktore najlepiej pokazuja mozliowsci waszego sprzetu osobiscie slucham techno i kiedys mialem pare giga muzy do autka takiej ktora trzymala glosnik za morde ale przymusowy format i lza w oku po muzyce obecnie nie moge nic znalezc na necie praktycznie sam syf. Znacie jakies tsrony z zajefajnymi mp3 a moze podacie tytuly waszych ulubionych kawalkow. z gory dzieki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
muzyka ?? zeby trzymala glosnik za morde
Collapse
X
-
prosze moda o przeniesienie tematu do OT
najlepsza muza wedlug mnie to sety z www.djalex.pl czyli rezydenta klubu protector głogów
-
prosze bardzo,kup se nowa plytke Behemota,wtedy zobaczysz co glosnik potrafi...
http://www.youtube.com/profile?user=Behemothofficial
Skomentuj
-
Ja mam kilka takich piosenek :
- T-Pain - I'm Sprung
- Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix - Supra Recordings)
- Kalwi i Remi - Independence ( nie słucham ich piosenek, ale ta piosenka umie dać ognia )
- Nelly, Paul Wall, Ali & Big Gipp - Grillz
- The Game ft. 50 Cent - How we do ( znam i słuchałem tylko kilka sprzętów, jakie potrafią DOBRZE i CZYSTO oddać niskie tony )
- Daft Punk - Music Sounds Better With You
- DJ Tiesto - Walking on Clouds
Jeszcze jest kilka piosenek, ale nie mogę sobie isch przypomnieć. Polecam Kalwi & Remi - Independence - bardzo głośna piosenka. Uwierzcie mi.
Pozdrawiam !
Skomentuj
-
Re: muzyka ?? zeby trzymala glosnik za morde
Zamieszczone przez qwerty17czy macie swoje ulubione utwory ktore najlepiej pokazuja mozliowsci waszego sprzetu ..... takiej ktora trzymala glosnik za morde ..... a moze podacie tytuly waszych ulubionych kawalkow ......
Kiedy zostałby założony temat - "Wasze audiofilskie piosenki pokazujące jakość muzyki z Waszego sprzętu" to wtedy moglibyście podawać piosenki w najlepszej jakości, które grają najczyściej, najnaturalnie i najładniej.
Pozdrawiam !
Skomentuj
Skomentuj