Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

opinnia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

opinnia

witam. chialbym o opinnie w kwestji naglosnienia. moj znajomy nie ujawnie jego danych ostatnim czasem zamierzyl kupic sobie zestaw 5.1 :) http://www.i-box.pl/produkty/show.php?hps=sp9100f prosze o opinnie tego sprzetu. ja osobiscie posiadam wiekową yamahe a-500 do tego subwoiofer na glosniczku hertz es300 50&br 45cm(wiem wiem samochodowka ale narazie musi w domu słuzyc) +niedlugo dodatkowy wzmak. oraz dwie satelitki na glosniczkach stx gds-22-120-4-se i kopułkach GDWK-10-200-4-pj. i ten moj kolega twierdzi ze na 100% jego przetworniki wygenerują dziwk lepszej klasy i o lepszej jakosci mniejsza ilosc zniekształcen lepsze nizsze czestotliwosci. wiec prosil bym o odpowiedz ktore przetowrniki zagraja lepiej. poniewaz jakos chodźby w kwestji ceny to moj wzmak + 1 głosnik a raczej nawet pol glosnika juz przewyzsza ceną ten zestawik wiec bardzo intryguje mnie to pytanie. dodam ze dwa zestawy są przeznaczone do słuchania muzyki. z góry dzieki za odp

ani twoj ani sprzet kolegi nie sa wypasne... heh w sumie nie ma co mowic o jakosci...

Skomentuj

w 100% sie z Tobą zgadzam ale niestety ja nie z tych co mają duzo kasy na super sprzet chodź teraz wiem ze moglem zainswestować to inaczej ale stało sie. chodzi mi tylko o "porownanie" tyle ze u mnie dochodzi satysfakcje ze coś co sie samemu stworzylo gra :) a tego nic nie zastąpi :)

Skomentuj

ten sprzęt twojego kolegi wcale tak fajnie nie gra...mój wujek też to kupił. Wygląda ładnie, ale dźwięk nie jest dla mnie satysfakcjonujący. Gra tak jakby za..."cyfrowo", oczywiście to tylko moje zdanie

Skomentuj

Czaruję...
        X