Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Glupie pytanie :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Glupie pytanie :)

Witam!!
    Mam maly problem poniewaz niewiem czy okolice lonczenia glosnika z obudowa uszczelnieac ? :)

tak

Skomentuj

a czym??

Skomentuj

daj silikon pod kosz głośnika (ta obręcz na któej są otwory pod śróbki)

Skomentuj

ew gąbka taka do okien - śladów nie zostawia.

Skomentuj

A jeszcze taki male pytanko zeby nietworzyc nowego tematu :razz:
            Czym wygluszyc kolumny?? Czytalem gdzies ze zwykla wata z biedronki moze sie do tego nadac. Ile w tym prawdy??

Skomentuj

będzie ok.
              Pamiętaj tylko żeby zrobić pare prób z ilością wytłumienia i jego umiejscowieniem.

Skomentuj

Zamieszczone przez maxdila
                daj silikon pod kosz głośnika (ta obręcz na któej są otwory pod śróbki)
                no nie wiem czy to dobry pomysl, lepiej dac uszczelke taka jak do okien, lub sylikonem posmarowac i poczekac az wyschnie, bo inacvzej to ciezko bedize glosnik wyjac, a jak jest frez to juz raczej trzeba niszczyc przednia scianke...

Skomentuj

Tak tez wlasnie zroillem z uszczelka do okien :) i jestem bardzo zadowolony :P
                  Niedlugo moja konstrukcja ukaze sie w dziale DIY :oops:(Jeszcze tylko male niedokonczenia poprawie :razz: )

Skomentuj

najlepszy silikon...sam z tym miałem problem...jak włączyłem sprzęt powietrze wylatywało z nawet najmniejszych szczelinek..nie spiesz się, a dokładnie wszystko pouszczelniaj

Skomentuj

gumowa uszczelka najlepiej sie sprawdzi. nic nie ucieka - kupuj te najciensze, bo sa wystarczajace.

Skomentuj

Czaruję...
                      X