Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

taka mała sugestia - zamykanie tematów...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

taka mała sugestia - zamykanie tematów...

Witam,
    co Wy na to (szczególnie administracja :) ) żeby pójść za przykładem innych for
    i umożliwić każdemu zamykanie swojego topica ?

Nieraz już irytujące jest to że dowiedzieliśmy się czego chcieliśmy się dowiedzieć,
    temat został wczerpany kompletnie i zaczyna się jakiś głupi offtop...
    0
    tak
    0%
    0
    nie
    0%
    0

jestem za, ale zeby nie za szybko te tematy zamykac;
    bo rzeczywiscie to jest wkruzajace jak sie czyta nowe nieprzeczytane posty i jest jeden post w temacie sprzed roku ktory juz kazdy uznal za zamkniety :)

Skomentuj

Bardzo dobry pomysł, jestem za :grin:

Skomentuj

jestem przeciw - skad autor ma wiedziec ze temat zostal wyczerpany?
        za zwyczaj ludzie o cos pytaja, a skoro to robia znaczy ze nie znaja odpowiedzi

Skomentuj

hehe.. jestem Za... :mrgreen:

Skomentuj

A ja jestem przeciw.Czemu?Za dużo będzie bałaganu w stylu:o,zaczęli się kłocić,zamykam.
            Uważam że zbyt wielki wpływ uzytkowników wprowadzi więcej złego niz dobrego.
            Zresztą,jesli sie temat "wyczerpał" to co za problem go zglosic do modera?

No własnie,zamykam,temat sie wyczerpal.

:mrgreen: Żartowałem :razz:

Skomentuj

To chyba nie do konca dobry pomysł... co z tego że temat z przed roku kiedy jakiś nowy użytkownik może zapragnąć sobie zadać nowe pytanie w danym temacie na które jeszcze nie padła odpowiedź....?? Będzie w takim przypadku zaśmiecał forum nowym pytaniem które tematyką może nie odpbiegać od "przedawnionego" tematu....

Skomentuj

Dla mnie również głupota.

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                  To chyba nie do konca dobry pomysł... co z tego że temat z przed roku kiedy jakiś nowy użytkownik może zapragnąć sobie zadać nowe pytanie w danym temacie na które jeszcze nie padła odpowiedź....?? Będzie w takim przypadku zaśmiecał forum nowym pytaniem które tematyką może nie odpbiegać od "przedawnionego" tematu....
                  prawda jest taka że i tak tak robią ;]

No ale jak chcecie.

Skomentuj

Czaruję...
                  X