Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum schodzi na psy... Poziom spada z każdą godziną...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mysle ze SHOUT BOX nie jest dobrym pomyslem. nie powielajmy tego co jest na innych forach, nie koniecznie to musi byc dobre, niech to bedzie wyjatkowe forum bez tego udogodnienia.

mysle ze osoba na JUNIOR ADMIN busi byc dorosla i dojrzala , taka ktora w przyplywie zlosci albo krytki co do swojej osoby nie bedzie dawac banow i zamykac topiki ktore tej osobie nie odpowiadaja!!1

moim typem na JUNIOR ADMIN jest umberto, a to ze czasem jest zajety nie jest wielkim problemem, trudno skanowac forum 24h na 24h!

i niech nikt nie daje budzika na moda!!!!! ani jego znajomych.

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
      mysle ze SHOUT BOX nie jest dobrym pomyslem. nie powielajmy tego co jest na innych forach, nie koniecznie to musi byc dobre, niech to bedzie wyjatkowe forum bez tego udogodnienia.
      :lol: Ale przywaliłeś, nie dawajmy UDOGODNIENIA, bo jest na innych forach.
      I co z tego, skoro jest to udogodnienie? W ogóle nie przesadzajcie z tą unikalnością diyaudio, może jeszcze niedługo będziemy kody dostępu wykupywać? :shock:

Zmiany być muszą, nie można być takim konserwatystą, zmiany podstawą postępu!

Zamieszczone przez aryan
      Czemu? :mrgreen:

Skomentuj

bo budzik to plytka osobowosc....:)
        Junior Admin moze to byc Umberto pasuje.
        typujcie reszte ludzi i w srode/czwartek zrobi sie ankiete na 2-3dni.

Skomentuj

z tego co sobie przypominam to umberto zrezygnował ( sam napisał z tym hasłem i logiem w ciemno), więc zapewne jego już nie trzeba brać pod uwagę..( no chyba że sam się zgodzi lub odezwie..)

ja mogę siebie zaproponować, co prawda, wiedzy może za wielkiej nie posiadam( jak niektóre mądre głowy) ale porządek umiem utrzymywać, znam się trochę na tym jako że już miałem z tym styczność..

choć niektórym mógłbym się nie spodobać bo miałem ciężkie początki :twisted: że tak to określę..

ale jak chcecie... :smile:

Skomentuj

takero nie chce rozwijac znów tematu. wiadomo co było z Visatonami. Ale nei wnikam. Kolega (nawet nei wiesz że to mój kolega) kupił od Ciebie wspaniałego GC pisąłęś ze ful wypas polutowane cardasem, jak się za kilka dni Ciebie zapytałem to mnie wyśmiałeś, wyraźnie pisałeś że piszesz to co ludzie chcą byś pisał. Znam to. Ale wg mnie moder powinien byc czysty. wiem równeiż że duuużo czasu spędzasz na forum wielkie dzięki Ci za to ale ....

[ Dodano: 2007-03-05, 21:22 ]
            Takero ja wole wszystko opisać w realu niż obgadywac do kogoś innego:)

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
              kogo masz na myśli mówiac o znajomych budzika :> Jak by to on ich mało miał

Skomentuj

Budzik kiedyś świrował:) teraz wydoroślał:] Spoko gośc się zrobił.

Skomentuj

a czemu proponujecie ludzi z AM, może pozwólcie młodym się spełnić ( już nawet nie mówię o sobie)
                  wszyscy którzy zostali wytypowani to przeważnie Modzi z AM..

Skomentuj

Dokładnie, poszukajcie nowych młodych fanatyków. tak będzie najlepiej.

Poza tym nie wypominajcie sobie wszystkich błędów jakie popełniliście bo nie tedy droga!!
                    low-END

Skomentuj

kad, nie przesadzaj. Po prostu jesteś świeży, masz mało postów. A trzeba na moda się trochę sprawdzić.

Skomentuj

fakt, jestem pod innym użytkownikiem wcześniej byłem jako piterson( jak i na AM - tyle że tu zapomniałem hasła i konto się zablokowało) ale też nie wiele zmieni...

yhm, nom może i masz racje..
                        nom nic mimo chęci, szkoda..

Skomentuj

Jak dla mnie KAD mogł by zostac modem, ma czas, i caly czas cos dziala i powieksza prz tym swoej umiejetnosci, a takich ludzi tutaj trzeba!
                          low-END

Skomentuj

Moderatorów typujcie w tym wątku:
                            http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=106907

Skomentuj

mam 9 postów wiec nie wiem czy wypada się wypowiadac, ale to jest wynik tego ze duzo czytam, przejde do rzeczy, po postach umberto widac ze zna sie na rzeczy, ale nie mozna go wytypowac na juniora admina wbrew jego woli, sadze ze powinnie powstac oddzielny temat gdzie kompetentne osoby (moderzy) powinni sie wypowiadac jak szerokie uprawnienia powinien miec junior admin a uzytkownicy (raczej moderzy) powinni składać swoje kandydatury i to moderzy powinni wybrac sposrod siebie osobe kompetentna, majaca czas i ochote byc drugim adminem

pozdrawiam
                              wojtek

Skomentuj

Wojtus_K, nie do końca rozumiem co masz na myśli...

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                  Junior Admin moze to byc Umberto pasuje.
                                  1. nie powinno sie zwalac tej funkcji na kogos
                                  2. kandydaci powinni zglaszac sie sposrod moderow
                                  3. 1 kandydat powinien zostac zaakceptowany przez wszystkich moderow (uzytkonikow zdanie w tej sytuacje sie nie liczy; tylko bez naduzywania liberum veto :wink: )
                                  4. ktos kto sie zna na zarzadzaniu forum powinien jasno sformulowac jakie uprawnienia ma miec junior admin
                                  5. gdy wszystko bedzie gotowe, to liste uprawnien i kandydature przedstawic adminowi

sprawa zostanie zalatwiona szybko i sprawnie, bez niepotrzebnej dyskusji uzytkownikow, a forum zyska kogos kto bedzie mogl wplynac na rozwoj forum

Skomentuj

Hmmm... wtrące się trochę... Skoro już taki szum o zmianach to mam pytanko... Czemu na forum nie ma możliwości całkowitego usówania postów...?? Nie chodzi tu o wywalanie do kosza... Poprostu chciałbym sam decydować który mój post - temat zostanie albo nie :-)

Skomentuj

MormoN, wynika to z faktu, że w ekstremalnych sytuacjach ktoś mógłby usunąć niewygodne jemu posty - byłoby to bardzo nieuczciwe... Trzeba uważać, co się pisze. Jeśli nie chcesz jakiegoś swojego posta lub tematu - napisz w tej sprawie do moderatora.

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                                        Czemu na forum nie ma możliwości całkowitego usówania postów...??
                                        przeciez mozna usuwac, chyba ze post jest juz dluzej niz 15 min,
                                        ale jak napiszesz post, przeczytasz i uznasz ze nie powinno go byc, to spokojnie mozna go usunac przeciez

Skomentuj

Czaruję...
                                        X