Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ktokolwiek widział, Ktokolwiek wie, czyli gdzie znikł dragon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ktokolwiek widział, Ktokolwiek wie, czyli gdzie znikł dragon

Hej

jesli ktos ma namiary na Dragona,nr kom,stacjonarnego,cokolwiek,to prosze o podanie ich tu lub na PW,sprawa jets taka ze zapłaciłem mu za tranzystory a on przepadł,paczki niemam do dzis.

Dj zibi bral wczesniej od niego i wszystko przebieglo dobrze,chyba ze ja czegos niewiem...

Pozdro

kolejny oszust na DIY?

Skomentuj

Czy oszust to niewiem,bo dlugi czas ze soba rozmawialismy itp nawet spot mial byc,mialem kupowac rozne tam rzeczy,kupilem od niego tesle i wszystko ok,a tu nagle zniknal.. niewiem moze mu sie cos stalo ale mówił ze wyslal paczke...

Skomentuj

Cóż ... myślę, że trzeba by napisać krótkie wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.

Paczka do Tasiora była wysłana, jednak kochana nasza poczta polska, jak się później tłumaczyli: "zgubili paczke", czyżby ktoś się pokusił na zabójczo drogie 2SC i 2SA toshiby ?

Jednak zanim się dowiedziałem, że paczka nie dotarła, kilka dni po wysłaniu miałem poważny wypadek rowerowy. W późniejszych dniach przytrafiło się jeszcze jedno niezbyt szczęśliwe w moim życiu wydarzenie o którym nie chce mówić. Po miesiącu dostałem wiadomość, że jestem poszukiwany na forum i wtedy wiedziałem, że są problemy z paczka. Zobaczyłem ten temat, próbowałem się dogadać z poczta, bezskutecznie. Wtedy sprowadziłem jeszcze raz trany i kolejny raz je wysłałem. Paczka bezpiecznie doszła co chyba Tasior może potwierdzić. Straciłem ale trudno, majątek to nie był ważne, że sprawa została do końca wyjaśniona.

Jeszcze raz chciałem Tasiora przeprosić za ta sytuacje.

Skomentuj

jesli wysłales poleconym to zgłos sie na poczte

Skomentuj

a w czym to pomoze? jesli ubezpieczona by byla to by cos poradzili a tak to dupa z tego...

Skomentuj

Paczke mam,dziekuje za nia,choc tez przepraszam za zamieszanie i podejrzenia.

temat do usuniecia

Skomentuj

nie usuwam dla przykładu

Skomentuj

Czaruję...
                X