Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio na rower ( na kierownicę 1 głośnik pod MP3 ).

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zadałem pytanie - źle. Muszę sobie jakoś inaczej poradzić najwidoczniej .... Pozdrawiam !

P.S. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !

P.S.2. Mam 17 lat i 1 miesiąc.

Skomentuj

Zasilanie głośnika , najlepiej 8 ohmowego bo takich najwiecej z mp3 :lol: , troche wyobraźni !! Taki odtwarzacz ma znikomą moc dla lepszych słuchawek a co dopiero z głosnikiem hehehe. Dla logicznego nagłosninia to by sie przydało chociaż pół wata mocy i dobry spl. Dlatego sprzet musi być na akumulatorki, 2x AA ważą 20g , chyba nie jesteś taki wyczynowiec zeby ci ta masa przeszkadzala, zreszta jakbyś nim był to być głosnika w rowerze nie chial montować ...

Skomentuj

Nie chodzi mi aż o tak dokładną wagę ( jeżeli ktoś tak dba o wagę - polecam -> http://light-bike.com/forum/index.ph...e5975f2b5bd15a ). Chodzi mi o to, że to są kolejne akumulatorki ..... Muszę ładować telefon, aku od lamp w rowerze, aku od odtwarzacza i jeszcze teraz dojdą głośniki. Widzę, że z braku laku to i muszę zakupić jakieś głośniczki do mp3.

Jeżeli możecie - dajcie jakieś tanie i funkcjonalne propozycje - oczywiście jak powtarzam, ma to być sprzęt na rower, a nie do pokoju.

Pozdrawiam !

Czy mi sie wydaje, czy one są właśnie zasilane z odtwarzacza : http://www.allegro.pl/item178652235_..._nowe_gwr.html ?

Skomentuj

Przeciesz jest napisane ze sa pasywne. Cos czuje ze nikt ci tu nie jest w stanie pomoc bo sam niewiesz czego chcesz.

"Nie chodzi mi o wielką głośność, ale o jak największą funkcjonalność tego i jak najlepszy dźwięk - oczywiście jak na klase głośnika i zasilanie"

Tam siedza glosniki jak od krótkofalówki lub z PC-ta wiedz nie mozna tu powiedziec o jakimkolwiek dzwieku.

"...a pozatym są słabej jakości a ich obudowy są śmiechu warte"

A te niby sa lepsze? Za ta cene w zyciu bym tego nie kupil,ja dal bym za to max 10zl.

A to to mnie zupelnie rozwalilo:

*20 - 20000 Hz
          *16W PMPO
          *czułość 120dB

...nawet moja tesla nie zchodzi tak nisko

Skomentuj

Sam sobie jakoś poradze. Wiem, czego chcesz i jakoś do tego dojde.
            Pozdrawiam !

P.S. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !

Skomentuj

Wedle życzenia.

Skomentuj

Czaruję...
              X