Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

spot diyaudio wroclaw

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

spot diyaudio wroclaw

panowie, niema sie co kłócić gdzie bedzie spot. niekoniecznie trzeba zrobic jeden wielki spot, chyba wieksze szanse powodzenia maja spoty lokalne ( choc oczywiscie zapraszamy kolegow z calej Polski).

wiem ze na spot we wrocku jest wielu chetnych , rozmawialismy o tym juz od zimy.
    nalezaloby zaczac od ustalenia u kogo mozna spota przeprowadzic! u mnie niestety 5 osob to juz tlok, i za glosno sie tez nie pogra, wiec moja miejscowka odpada raczej ( chyba ze jakis mini afterspot:) )

wiec teraz prosilbym o wpisy osob u ktorych moznaby wiecej ludzi zmiescic?
    jak juz ustalimy miejsce to zrobimy ankiete z terminem.

Ja mogę(99 zrobić spota u mnie. Niestety od wrocławia 50km w kierunku Kluczborka. 70km od Opola. jedyny warunek by było kilku chętnych dla 4-5 ludzi wydaje sie bezsens.

Licze na wypowiedzi Ezo, grzesio i Ekipy z wrocławia.

Skomentuj

Wszystko zależne od terminu - prawie całe wakacje mnie niema, najlepiej by mi pasiło jakoś po 15 maja, do tego czasu myślę że się obronie lub nie :P -będziemy w kontakcie

Skomentuj

mysle ze spota najlepiej byloby zrobic do koca czerwca.
        dj_zibi, jak u Ciebie byloby z warunkami przespania sie? ile osob moglbys przenocowac w domu? jesli pogoda dopisze to ja moge spac w namiocie, mam tam tez 1-2 miejsca wolne:)

co do dojazdu, najlepiej byloby zorganizowac jakies samochody, jesli chcemy sprzet przywiezc, a chyba wlasnie o to chodzi, zeby posluchac sobie naszej twórczosci:)

proponuje tez aby kazdy wpisywal jaki sprzet moglby ze soba wziac!

no i wlasnie, kto dysponuje samochodem ?

Skomentuj

Ja bym na 99% mógł sie zjawić na takim spocie,
          co do sprzętu to nie mam nic diy obecnie a nawet jakbym mial to przy transporcie PKP odpada.
          Nocleg u kogos w domu nie jest konieczny, klopotliwe to troche dla gospodarza jak i krepujace dla gosci, w wakacje bylem na 2 dni w krakowie i przespalem sie za 25zł w akademiku AGH, we wrocku mysle ze na 100% znalazloby sie cos w tym stylu, tam mozna cala ekipa sie przekimac :)

Skomentuj

Tanner, wstepnie spot odbylby sie 50km od wroclawia, wiec nocleg we wrocku raczej odpada. chyba ze w miejscowosci dj_zibi, jest jakas noclegownia ( nie mylic z izba wytrzezwien:) )

Skomentuj

djrobo panowie wszystko zalezy od ilości ludzi, konkretnej daty:) wtedy będe mógł dac ostateczną odpowiedź czy może sie odbyć u mnie czy nie (prawdopodobnie tak), jeśli będe znał dokładną date postaram się gdzieś eksmitować rodziców.

Co do noclegu to Spokojnie kilka osób się zmieści. Jesli pokój na pokój odsłuchowy przeznaczę mój największy pokój czyli około 35mkw :0 To do spania zostaja dwa pokoje jeden 25m , drugi 17m, oraz przedpokój około 10mkw:) No i cała łąka u sasiada:)

Skomentuj

i co panowie, nikt nie jest chetny na spot we wrocku? jestem rozczarowany:/

Skomentuj

Czaruję...
                X