Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poszukiwany/poszukiwana

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poszukiwany/poszukiwana

Jestem na etapie wykończeniowym mojego symasym'a. Potrzeba mi tylko tylko 2 kondorów 10000uF, podwójnego potencjometru 47-100kOHM i silikonowych podkładek pod TDA7294. Wstarzcie mi jakieś sklepy gdzie moge to zakupić. Najlepiej aby wszystko było w jednym aby obniżyć koszta (allegro także wchodzi w gre)...

ps. chyba że ktos wie jak domowym sposobem moge zrobić podkładki pod tda bo z nimi to chyba będzie najwiekszy problem... :neutral:

Zamieszczone przez krzyhoo9
    Jestem na etapie wykończeniowym mojego symasym'a. Potrzeba mi tylko tylko 2... i silikonowych podkładek pod TDA7294.
    To syma robisz czy wzmaka na tadkach ?:P

Jeśli jesteś z 3miasta to raczej nie powinno być problemu ze znalezieniem jakiegoś sklpu elektronicznego w pobliżu.

Skomentuj

do 3miasta troche mi daleko bo nie jestem z tąd. Byłem u mnie w sklepach to w jednym nie mieli wcale kondów, a w drugim cenili sobie 16pln za jeden 4700uF. Po....ni chyba :!:

Chodzi mi o sklepy internetowe...

Skomentuj

kondy 10000uF/50V kupilem po 4zl u uzytkownika A441 na allegro
        jezeli nie bedzie mial pozostalych potrzebnych elementow to pozostaje javoreczek u ktorego kupisz wiekszosc elektroniki na allegro ale kondy juz ma po 8zl

potencjometry polecam alpsa - kupilem jeden z silniczkiem i naprawde jest wart swojej ceny

Skomentuj

Czaruję...
        X