Hej, był ktoś z Was ? :P
Ja byłem, nawet w towarzystwie i naprawde, jeśli ktoś mówi że to ma być poziom europejski...
Było pare fajnych samochodów, a reszta prezentowała się nieciekawie.
Zrobiłem nawet małą fotorelacje - małą bo żal było foty robić :P

Naprawde grało to strasznie lipnie, dół chyba ze 3 sekundu za muzyką :P
A i sama barwa dźwięku raczej buszmenowa.

18' (a kto wie czy to nie 21') focale grały już lepiej - wykop był niezły - miażdżyło płuca
A i seat fajny był - drzwi na śruby zakręcane, na oko z pół tony betonu w środku, a z samochodem miał raczej niewiele wspólnego :)

Mercol wzbudzał zainteresowanie głównie rejestracją która jakoś znajomo wygląda :P

Demo car alpierda

c.d.

A to grupka Yakuz, które de facto grały lepiej niż te JLe...
Było jeszcze pare innych ciekawostek, ale niestety foty i tak nie pokazałyby jak grają ,a w kwestii wizualnej też niewiele było widać ...
Poziom średni (łagodnie mówiąc), samochodów też niewiele, w co 2 siedziały hertze es, buszmany , alpierdy a nawet peingi czy inne magnaty ...
Szczerze mówiąc to dłużej niż 30min to nie było tam wysiedzieć -nudy.
Ja byłem, nawet w towarzystwie i naprawde, jeśli ktoś mówi że to ma być poziom europejski...
Było pare fajnych samochodów, a reszta prezentowała się nieciekawie.
Zrobiłem nawet małą fotorelacje - małą bo żal było foty robić :P

Naprawde grało to strasznie lipnie, dół chyba ze 3 sekundu za muzyką :P
A i sama barwa dźwięku raczej buszmenowa.

18' (a kto wie czy to nie 21') focale grały już lepiej - wykop był niezły - miażdżyło płuca

A i seat fajny był - drzwi na śruby zakręcane, na oko z pół tony betonu w środku, a z samochodem miał raczej niewiele wspólnego :)

Mercol wzbudzał zainteresowanie głównie rejestracją która jakoś znajomo wygląda :P

Demo car alpierda

c.d.

A to grupka Yakuz, które de facto grały lepiej niż te JLe...
Było jeszcze pare innych ciekawostek, ale niestety foty i tak nie pokazałyby jak grają ,a w kwestii wizualnej też niewiele było widać ...
Poziom średni (łagodnie mówiąc), samochodów też niewiele, w co 2 siedziały hertze es, buszmany , alpierdy a nawet peingi czy inne magnaty ...
Szczerze mówiąc to dłużej niż 30min to nie było tam wysiedzieć -nudy.
Skomentuj