Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki TV LCD 32"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki TV LCD 32"

chce kupic nowy tv, interesuje mnie 32 calowy w cenie ~3000pln...
    mozecie cos polecic? nie siedze w temacie wiec nie wiem co jest dobre a co nie:)

mIKI, bardzo dobre i tanie LCD robi LG, mają dobrą elektronikę. Wiadomo z resztą, że LG jest jednym z większych producentów matryc. Równie dobre są telewizory Samsung'a jednak mają bardzo poważną wadę, a mianowicie świecąca się obudowa co przy oświeconym świetle może nieco denerwować. Z górnej półki to polecałbym Sharp'a, który o ile się nie mylę jest największym (większym od lg) producentem matryc.

Skomentuj

Za 3 tys. zł nie dostaniesz dobrego LCD 32". Jak już, to 26", choć to już nie ten efekt.
      Nowe JVCy, przełom, obraz jest piękny, polecam, ale jako że nowa seria - swoje kosztują. LG mnie nie oszałamiają, są poprawne. Samsungi oferują dobrą jakość, jeśli weźmiemy pod uwagę ich niskie ceny.

Skomentuj

dzisiaj ogladalem LG i samasungi i jednak LG to nie jest nic specjalnego, samsung mial zdecydowanei lepszy obraz.

a sony bravia?

Skomentuj

Sony Bravia, nie każdemu się podobają, ale ja lubię ich obraz. Po prostu nie przejaskrawiają, są naturalne, a ja to lubię. Niestety, panuje opinia, że są usterkowe. Ale tego nie mogę potwierdzić.

Skomentuj

tylko nie bierz kineskopów "slim" - tego sie nie da oglądać...

Skomentuj

Mówimy o LCD, nie o CRT slimach, które, owszem, mają skopaną geometrię.

Skomentuj

mIKI, ja mam samsunga i sobie chwalę. Jednak jak nie masz sygnału TV w bardzo dobrej jakości to nawet nie patrz na LCD. Te słowa o świecącej się obudowie, która przeszkadza to jakaś kpina;D

Skomentuj

Czaruję...
                X