Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie kupić ARN 150-03/04 ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie kupić ARN 150-03/04 ???

Panowie gdzie moge kupic głośniki ARN 150-03/4 ? mieszkam w okolicach Kalisza więc najlepiej jak bym kupił z jakiejś stronki internetowej na allegro niema potrzebuje 4 sztuki. W Kaliszu powiedzieli mi że mogą mi ściągnąć za 55 zł sztuka, może da sie gdzieś taniej ???
    Z góry dzięki i pozdrawiam.

w dziel akustyka masz temat jakie głośniki do kolumn i w nim masz linki do sklepów

Skomentuj

Wawa,wolumen,poniżej 3 dych można wyrwać jako stały klient.Odkąd empire świat olało zawsze tam dmucham po jednostki,większe ilości zawijam z prolechu.Tylko nie wiem czy to ma sens bo nawet jak Ci kupię to po przesyłkach i tak sporo drożej wyjdzie.

Skomentuj

umberto, a jak wychodzi cenowo ARN 116?? bo bym potrzebowal jakies 10szt lacznie z arn150...

Skomentuj

Pawel S., musiał bym zapytać ale tak ogólnie ceny dość podobne jak dawniej na empire choć da się troszkę wytargować.

Skomentuj

jezeli ceny sa podobne do tych z empire to bylbym zadowolony. tylko teraz musze dokladnie przemyslec ktore potrzebuje i sie odezwe...

Skomentuj

a po ile są w prolechu? jakby były w miare niskie ceny to bym pogadał z lokalnymi sprzedawcami może by sprowadzili

Skomentuj

http://astronik.home.pl/cgibin/shop?...1&sid=176cd631
                33zł cena dość atrakcyjna według mnie

Skomentuj

Zamieszczone przez Wojtus_K
                  http://astronik.home.pl/cgibin/shop?show=A1B1&sid=176cd631
                  33zł cena dość atrakcyjna według mnie
                  to chyba standardowa cena bo aprovi ma po 32, 79 zł

Skomentuj

umberto, znalazlbys czas zeby pochodzic za glosnikami dla mnie??
                    potrzebuje:
                    ARN 150-03 8ohm 4szt
                    ARN 150-05 8ohm 2szt
                    ARN 116-10 8ohm 2szt
                    ARN 116-60 4ohm 4szt

jezeli niemasz czasu to daj znac zamowie w astroniku...

Skomentuj

Pawel S., widzę potrzeby z twej strony podobne do moich :wink: Ale z czasem dużo,dużo gorzej.Ja obecnie zaczynam pracę od "tylnej strony",robię budki a później dopiero będę się martwił kiedy na wolumen dojadę.Wybacz ale takie sa u mnie realia,np. na tą niedziele mam zlecenie na poszukiwanie tylnego zamka do służbowej C15 na słomczynie,w zeszłą niedziele programowałem centralę u "zakręconego" klienta...i tak w koło,nie wiem kiedy naprawdę dotrę :???:

Skomentuj

spokojnie, rozumiem. u mnie teraz kiepsko z czasem a kasa jest wiec najpierw wszystko kompletuje. a tak wogole to skrzynki na ARN 150 stoja juz pare miesiecy. pod arn 116 beda 2 oryginalne konstrukcje + center do kina

Skomentuj

a wlasnie Pawel S wiadomo cos o tych arn??

Skomentuj

no wlasnie nie :sad:
                            zlozylem zamowienie w astroniku na 12szt glosnikow i po pewnym czasie odpisali mi
                            Witam
                            Przepraszam za zwłokę , byliśmy na urlopie , chwilowo nie mamy niektórych
                            modeli , ale w przyszłym tygodniu jedziemy po nowy towar do Tesli i powinny
                            juz być wszystkie gł. które Pana interesują . Prosze o kontakt czy jest Pan
                            nadal zainteresowany .
                            Pozdrawiam
                            no i ten tydzien wlasnie mija...
                            po weekendzie jak sie nie odezwa to napisze jeszcze raz do nich

Skomentuj

Czaruję...
                            X