Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dla forumowiczow z okolic Katowic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dla forumowiczow z okolic Katowic

Z mila checia bym posluchal Waszych zestawow, podzielil sie uwagami i doswiadczeniem, niejednego bym sie tez mysle nauczyl, przy dobrej herbatce, czy tez piwku i obowiazkowo - przu dobrej muzyce :). Ktos chetny?

No... i jak zawsze jak się szykuje jakieś spotkanie to oczywiście w cholerę daleko :)

Skomentuj

heja
      ja jestem z Tychów
      spotkanie gdzie ma mieć miejsce... jesli u ciebie to jakim asortymentem dysponujesz ?

Skomentuj

Ja jestem z Katowic. Mój sprzęcik można obejrzeć na stronie http://picasaweb.google.com/bart211
        Niestety z powodu rozpoczynającego się od października semestru (IX) nie będę miał zbyt wiele czasu na spotkania. Może w okolicach lutego przyszłego roku.

Skomentuj

bart210, ja sie na to pisze. Tylko musimy mieć miejsce.

Skomentuj

eXe, ale to dopiero w późniejszym terminie.

Skomentuj

bart210, nie wiem gdzie ty studiujesz ale na mojej uczelni nie ma czegoś takiego jak "brak czasu":)

Skomentuj

Mozna co jakis czas organizowac spotkania. U mnie mozna np jak skoncze konstruowac swoj zestaw, choc to low-end raczej nie bedzie . Co miesiac wydaje po kazdej wyplacie jakas jej czesc na elementy do jego skladania.
                Pytanie podstawowe, przy jakiej muzyce preferowalibyscie spotkanie? :wink:

Co do terminu, miejsca - wszystko sie ustali, nie pali sie :smile: Wazne, ze jest zainteresowanie.

Skomentuj

eXe, studiuje na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i codziennie muszę dojeżdżać 30km na zajęcia. Więc często bywa, że rano wychodzę z domu a wracam wieczorem.

Skomentuj

bart210, no ja wiem że to kawałek jest ale nie mów, że tak masz 5 dni w tygodniu a nawet w weekend nie znajdziesz dnia wolnego

Skomentuj

eXe, ciężko znaleźć wolny czas jeśli ma się stos sprawozdań do pisania i pracę dyplomową.
                      Zobaczę zresztą jak się wszystko ułoży w październiku.

Skomentuj

Mam nadzieje, ze za gora 2 miesiace skoncze swoj wzmacniacz i odgrody, kto chetny wtedy posluchac?
                        Co do spotkania - mozna sie spotkac gdzies w Katowicach, w Tychach tez bywam. Czasu mam malo, ale zawsze sie znajdzie choc chwilka.

Skomentuj

Czaruję...
                        X