Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pytanie do tego kto przeniósł mój temat do kosza

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pytanie do tego kto przeniósł mój temat do kosza

Więc moge wiedzieć czemu mój temat w dziale ogłoszenia został przeniesiony do KOSZA?
    Może złamałem regulamin? A może po prostu "moderator"(czy jak mu tam...) nie lubi skorpionów...
    A może osoba która to przeniosła nie wie co to jest inwerter fazy?.. no faktycznie nie na temat.. inwerter przecież niema nic wspólnego z nagłośnieniem...
    Licze na jakiekolwiek wytłumaczenie... bo to co zrobiliście jest w stylu dzieci neo
    zapewne ten temat też będzie usunięty/przeniesiony, bo ten "z góry" nie będzie chciał odpowiedzieć...

Kolego nie rzucaj sie tak tylko spokojnie sprawdz np meila bo powinno byc tam wlasnie wytlumaczenie dlaczego zostal usuniety temat, na prawde nie warto robic przyslowiowej burzy w szklance wody i od razu zakladac tematu nowego :razz:
    Nie warto zaczynac znajomosci od takich tekstow :razz:
    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
      Nie warto zaczynac znajomosci od takich tekstow
      nie warto zaczynać znajomości od usuwania postów...
      btw żadnego wyjaśnienia nie dostałem. Licze na to, że ten kto go usunął poda odpowiedni powód

Skomentuj

GeTaS, jeśli uważasz, że zamiana skorpiona na inwerter fazy jest związana z tematyką serwisu to coś tutaj z Tobą nie jest ok:)
        Napisz po prostu, że chcesz coś takiego kupić, zrób to zgodnie z regulaminem i po problemie.

Skomentuj

moim zdaniem post zostal przeniesiony dlatego ze byl troche glupi... ja rozumiem,kupic,sprzedac lub zamienic sie na inna rzecz dotyczaca serwisu ale nie na skorpiona...przecie to zwierzak jest :cry: ...i jeszcze dzieciaka chcial oddac :sad:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
            ...przecie to zwierzak jest ...i jeszcze dzieciaka chcial oddac
            yyy... lol? wejdz na terrarium.com.pl i napisz to samo.
            Skorpiony to pajęczaki które nie mają mózgu i nie wiedzą co się z nimi dzieje. Dlatego nikt nie przywiązuje do nich takiej uwagi jak do np głupiej myszki. Wg. mnie zamiana skorpiona na inwerter jest w 100% zgodna z regulaminem, a czemu? bo przynajmniej jedna strona tej zamiany związana jest z akustyką.
            Zamieszczone przez eXe
            coś tutaj z Tobą nie jest ok:)
            tak samo jak poprzednio. napisz te stwierdzenie na TCP i zobaczymy jak cie podsumują... no chyba że podasz 10 argumentów świadczącym o tym, że osoby zajmujące się terrarystyką są "nie ok"
            Zamieszczone przez marian
            post zostal przeniesiony dlatego ze byl troche glupi
            zdewfiniuj głupi

Skomentuj

ja tez zajmuje sie terrarystka, ale nie wpadłbym na zamianę mojej agamy na jakiś głośnik albo coś. wolałbym ja wystawić na allegro a za kase kupić to co potrzebuje...

Skomentuj

Zamieszczone przez GeTaS
                Zamieszczone przez eXe
                coś tutaj z Tobą nie jest ok:)
                tak samo jak poprzednio. napisz te stwierdzenie na TCP i zobaczymy jak cie podsumują... no chyba że podasz 10 argumentów świadczącym o tym, że osoby zajmujące się terrarystyką są "nie ok"
                Nie pisze, że takie osoby nie są ok tylko takie, które chcą wymienić skorpiona na inwerter fazy na serwisie o diyaudio.

Skomentuj

Zamieszczone przez pan_pawel
                  nie wpadłbym na zamianę mojej agamy na jakiś głośnik albo coś
                  też miałem agame brodatę i nie sprzedałem jej. Skorpiony czy inne pajęczaki to nie to samo. One nie reagują na ciebie(no chyba że zaatakują) tak jak gady które podbiagają i człowiek się do nich przez to przyzwyczaja. Nie raz czytałem posty typu: zamienie komputer blabla na skorpiony... zamienie sprzęt wędkarski na węża. i co najciekawsze ci co pisali te tematy mieli jakieś oferty.
                  Piszecie że jestem głupi, bo wystwiłem skorpiona... a może ktoś chciałby wejść w świat terrarystyki, albo hoduje ktoś już jakieś zwierzęta i chciałby skorpiona.
                  Za chwile zobacze pewnie posty typu: jakiś głupek z niego, pff skorpiona... pewnie nic nie wart... jaki kretyn hoduje takie coś...
                  jesteście wolni i nikt nie zabrania wam mówić takich rzeczy, ale zanim to powiecie zastanówcie się ile osób obrażacie tym stwierdzeniem.
                  Dziś zamieniłem się za innego skorpiona i nie było żadnego "halo"... wy(większość) sie poprostu nie znacie na tym...

Skomentuj

Po pierwsze to użyłeś nazw trochę fachowych a wybacz nie chce mi się szukać bo to nie to forum. Piszesz że gdzieś tam to coś tam. To wystaw tam takie ogłoszenie. I pamiętaj

1. Moderator ma zawsze rację
                    2. Jak nie ma racji to patrz pkt 1

:mrgreen:

Skomentuj

A czy taki skorpionik moglby mnie zabic? :mrgreen:
                      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                        Moderator ma zawsze rację
                        ale nie ten moderator w kwestii terrarystyki :P
                        Jak nie ma racji to patrz pkt 1
                        idąc dalej tym krokiem zapętlimy się :P
                        użyłeś nazw trochę fachowych
                        lol? to jest czysta łacina... coś w stylu homo sapiens :lol:

[ Dodano: 2007-10-18, 17:56 ]
                        A czy taki skorpionik moglby mnie zabic? :mrgreen:
                        Pozdrawiam!!!
                        Zależy który. cavimanus na 100% nie, ale ten drugi(którego dał bym jako gratis osobie która w pełni świadomie podjęła by tą decyzję) to na 100% tak

Skomentuj

jeszcze chwila i ten topic też w koszu wyląduje...

Skomentuj

ale ten drugi(którego dał bym jako gratis osobie która w pełni świadomie podjęła by tą decyzję) to na 100% tak
                            Oj to ja bym sie nigdy nie zdecydowal wziac cosik takiego do domu, anuz sie wkurzy i pomorduje mi rodzine :razz:
                            Co do tego kto usunal to moge sie mylic ale chyba to byl yoshi80 bo cos tam jest napisane
                            Pozdrawiam!!!

Skomentuj

A ja mam pytanie... Czy można wogóle takie rzeczy trzymać w domu? No mówisz że jeden jest nie groźny no to spoko (jedni wolą rybki, inni skorpiony jeszcze inni ze zwierząt preferują tylko kurczaka w zamrażalniku) ale ten drugi?

Skomentuj

anuz sie wkurzy i pomorduje mi rodzine
                                buahaha spadłem z krzesła. Dlatego drogi Dulinie jest to "sport" dla ludzi z głową na karku, a nie ludzi szpanujących, którzy OTWIERAJĄ (nie mówie tu już o wyciąganiu) terrarium z maculatą albo poecilotherią tylko, żeby pokazać "jakie to duże i agresywne". Przykład został oparty o ptaszniki... o skorpionach już nie napiszę, bo osoba która otwierała by terrarium androctonusa albo leiurusa ma gwarantowane miejsce w zakładzie dla czubków
                                Czy można wogóle takie rzeczy trzymać w domu?
                                słyszałem coś o ustawie dot. zwierząt jadowitych. Jak narazie jest to w pełni legalne. Co prawda przez 4 miesiące (do osiemnastki) te skorpiony są oficjalnie własnością rodziców :grin:
                                Począwszy od tych najłagodniejszych a kończąc na tych śmiertelnie jadowitych, które jednym ukłuciem mogły by zabić dwóch pudzianów: to nie są zabawki i trzeba wiedzieć co się robi. :P Dlatego napisałem że dam to osobie w pełni świadomej ryzyka jakiego by się podjęła

Skomentuj

Zamieszczone przez GeTaS
                                  buahaha spadłem z krzesła. Dlatego drogi Dulinie jest to "sport" dla ludzi z głową na karku,
                                  Szkoda ze nie zczailes zarciku :razz:
                                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

przecież wiem, że żartowałeś :P

Skomentuj

Zamykam bo temat się rozjechał.To forum o akustyce a nie robactwach.

Skomentuj

Najlepiej jest się zawsze odezwać na PW do moderatora, który usunął post - to najskuteczniejsza i najodpowiedniejsza droga zażegnania problemów :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X