Wątpię w istnienie tej firmy, nie dają nawet numeru kontaktowego
nr telefonu kontaktowego: Brak (przyczyny: zbyt wiele osób zainteresowanych współpracą a zbyt mała ilość pracowników dostępnych w dziale obs klienta w związku z tym nasi pracownicy dzwonią do państwa)
- Google milczy na ich temat
- wątpię, aby ktoś stawiał stronę takiej działalności na darmowym serwerze
- żadnych danych odnośnie prowadzone działalności (nip, regon, numer konta itd)
- sposób kontaktu z klientem
- masa błędów na stronie:
* "Nuro.Sysytems"
* w menu "komputery przenośne" z małej litery, reszta z wielkiej
* "Prezes. Marta Ignasiuk" :lol:
* "dział obs klienta Iwona Sikorska" nie ma to jak skróty :lol:
* "Przelew na rachunek biura ds Płatności" - hmm... a kim jest pan/pani "Płatności" :lol:
Wyjścia są dwa: albo totalny fake, albo masa ukrytych kruczków... między innymi nie ma nic, że są to ceny ostatecznie, albo że w ogóle jest to jakakolwiek rzeczywista oferta...
powiem jedno - WIELKA ŚCIEMA . Ktoś kto stworzył tą stronkę był naprawdę mało rozgarnięty i inteligentny jednocześnie. Jednak znając naiwność ludzką z pewnością ktoś da sie na to nabrać.... tak już niestety jest. Dlatego też należy to gdzieś zgłosić jak najszybciej. Żadna firma tego rodzaju nie pozwoliłaby sobie na tego rodzaju byki w pisowni, darmowy serwer, taką badziewną stronkę (Copyright 1996-2007 Grupa Onet.pl SA ) ... a z resztą co ja będę pisał - sami widzicie.
ps. Jednak szczególnie mocno rozbawiło mnie to "...jak i strony internetowe o różnej złożoności" w połączeniu z tym : Copyright 1996-2007 Grupa Onet.pl SA :lol: :lol: :lol: :lol:
chociaż z drugiej strony patrząc nie wiem czy śmiać się czy płakać :???:
nie no to jest załosne..
zobaczyłem na tej stronie drugiej ceny apratów..
np:
EOS 1Ds Mark III - 500 zł... nie bede tego komentował :lol:
Przy danej opcji do ceny towaru należy doliczyć 40,00zł opłata za kurier plus towar jest droższy o 30%.
z tego względu iż dana gotówka jest cały czas inwestowana.
LOL
albo cena LCD Sony Bravia (modelu nawet nie podali :lol: - 70' - 1700 zł :shock:
trzeba to gdzies zgłosic..
EDIT
sprawdziłem adresy tych firm w necie - o ile sim.technology czy jakos tak gdy podaje ulicę w zgorzelcu to ta ulica na prawdę istnieje, to ta firma nuro.technology czy jakos tak juz raczej nie.. w zumi po wpisaniu młynska 13a pokazuje sie do 12 i wiekszej liczby nie ma :lol:
Skomentuj