Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie kupic okrągłą ramke do 10/80/2 lub podobnego?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie kupic okrągłą ramke do 10/80/2 lub podobnego?

Hej
    Jak w temacie - poszukuje ramek okrąglych do przetwornika tonsil 10/80 lub podobnego gabarytowo.
    Szukam i znalezc nie mogę. Najlepiej w Warszawie. wiem ze mozna w stxie kupic -ale tam wysyłka dodatkowo az 20 zł :sad:
    Są do kupienia na allegro - ale tylko kwadratowe - a wolalbym okragłą...?
    Wie ktoś może (wiem że są szanse na wolumenie - ale - po pierwsze czy sa na pewno a po drugie byłbym na nim dopiero za 2 tygodnie najwcześniej)
    Pozdrawiam
    KK

Na wolumenie jest pawilon w rogu chyba nr 52, to jest dystrybutor stx'a i chyba jest czynny cały tydzień.Jeżeli nie to za wolumenem w piwnicy przedszkola jest sklep elton i tam mogą być.

Skomentuj

wolumen jest czynny tylko w niedziele.
      Możesz zadzwonić i do Józefowa pojechać.
      Szkoda tylko że stxowe pierścienie są plastikowe, a sam głośnik jest bardzo przeciętny.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        wolumen jest czynny tylko w niedziele
        ale pawolony (budy) kiedyś były czynne cał tydzień
        prosze http://www.stx.pl/index.php?vMenu=0&...vItemDB=itemdb

Skomentuj

ale http://www.stx.pl/index.php?vMenu=0&...vItemDB=itemdb
          Pozatym nie zawsze w zbyromexie mają wszystko to co sprzedaje stx, zresztą oni akurat sami nie bardzo orientują się co mają :)
          Tak samo z cenami.

Skomentuj

hehe, nie będziemy się sprzeczać, podany jest numer telefonu i można dzwonić

a tak na marginesie, w tym firmowym pawilonie 53 to nie ma zbyt wiele i przeważnie po uprzednim zamówieniu

Skomentuj

Aha - do zbyromexu mam niedaleko - więc sprawdze.
              A czy an pewno ramka 10 - od stxa bedzie pasowala do tonsila 10/20/2 ?
              Z gory dzieki za info.
              Pozdrawiam
              Krzysiek

Skomentuj

ramka ze 2zł kosztuje więc wiele nie ryzykujesz, ponadto weź ze sobą głośnik do zbyromexu i sobie sprawdzisz na miejscu.

Skomentuj

Czaruję...
                X