Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukając pomysłu :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szukając pomysłu :)

Witam, dzisiaj rozpoczynam planowanie monitorków. Wiem już, że będą na arn150 i sc10n, lecz wygląd mam mniej więcej w głowie.

Napewno będą na odpinanych standach, system już wymyśliłem.

Wyglądem muszą pasować do mojego subwoofera.

Chciałbym prosić o adresy jakiś stron firm, czy czegoś takiego, gdzie można pooglądać kolumny, monitory itp. :)

Pogogluj sobie takie marki jak Avalon, Amati, Sonus Faber, B&W czy Usher (jak dla mnie seria dancer to wymiot po prostu )

Pzdr. :)

Skomentuj

Kurcze googluje i nic .. :neutral:

Gdzie są galerie serii?? Na oficjalnych stronach tych firm to zbytnio nie ma .. tylko sonus faber coś tam ma.

Sorki Mam już galerie ushera Fajna seria dancer, użytkownik sebo ( tak to chyba szło ) zrobił podobne podłogówki

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/forum_wpis...at=18045&p=1#k

Skomentuj

Powiem Wam, że po tym, co zobaczyłem na audiostereo ( link od mariusza ) stwierdzam, że na tym forum są o wiele wiele ładniejsze ( wręcz fenomenalne ) konstrukcje, ładniejsze od tych brzydactw :P

Skomentuj

podczepie sie pod temat no bo po co zakladac nowy :P szukam natcheniania :mrgreen: mysle nad subem juz ponad tydzien i dalej nie mam pomyslu na obudowe
            znalazlem takie cos

ze stronki sonus faber, ma ktos moze zdjecie tego "czegos" w wiekszej rozdzielczosci? zalezy mi na tam

jak udalo by mi sie zrobic cos takiego to byl bym bardziej niz zadowolony :mrgreen:

Skomentuj

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8921

Skomentuj

Kupiłeś już te głośniki ? Bo jeśli masz suba to może warto rozglądnąć się za czymś co mniej gra dołem, a bardziej średnicą ?

Skomentuj

Czaruję...
                X