Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdzie najtaniej kupic pcb do lm3886

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gdzie najtaniej kupic pcb do lm3886

witam
    moze ktos z forumowiczow ma na sprzedaz pcb do lm3886
    lub zna adres sklepu internetowego
    lub ma na sprzedaz kompletna plytke z lm3886

u mnie :)

[ Dodano: 2007-12-30, 21:04 ]
    i do tego zasilacz dual mono :)

Jakby co mam też scalaki i trafo :)

Skomentuj

OT ON

Mógłby mi ktoś powiedzieć, na jakiej końcówce zrobić najlepszego GC?? LM3875 czy LM3886 ?
      Chodzi mi o wersję z jednym transformatorem.

Prosiłbym też o schemat zasilacza i wzmacniacza oraz wzór ścieżek wzmacniacza i zasilacza.

Przewertowałem ze 70 stron tego tematu na audiostereo, przebrnąłem przez kilkadziesiąt rysunków, schematów, płytek i naprawdę już nic nie wiem, a chcę zrobić tego gainclone'a.

Bardzo proszę o pomoc. Jak coś mail: adam-90-90 małpa o2 dot pl

OT OFF

Skomentuj

cudny90 chłopie na każdym forum masz min. 2-3 aplikacje LMa 3886 i 3875. Wystarczy zrobic kopie jednego znich.

Co do audiostereo.pl na pierwszej stronie tematu o GC masz wszystko co jest potrzebne w następnych 5 stronach masz wszystko do LMa 3886.

Weź sie do roboty a nie każdy ma za was szukac myśleć palić wzmaki :lol: i naprawiać :mrgreen:

Może zamiast głupio pytac o wzory schematy samemu poświęć 10 minut na zrozumienie działania GC :arrow: http://forum.akustyka.info/viewtopic...er=asc&start=0

Skomentuj

Dzięki, ale znalazłem dobrego człowieka, który mi wszystko co potrzebne podesłał :)

Mimo wszystko poczytałem sobie na akustyce i nic nowego się nie dowiedziałem.

Skomentuj

takero ile za 2 szt pcb esli mozesz napisz na gg 12832286

Skomentuj

a jezeli chcesz kupic "sklepowa" to zobacz na AVT - chyba 8zl + wysylka

Skomentuj

takero, Dzień dobrty przeglądając forum znalazłen pytanie o płytki do lm 3886

znalazłem Pana ofertę byłbym tym zainteresowany poniważ pana miejscowosć jest blisko mojej mozna by się spotkać bybvzrealizować moją pośbe .podaje adres
                iganska@o2.pl
                z poważaniem Bogdan

Skomentuj

iganska, płytki już mi się skończyły, mam już tylko moduły - końcówki mocy.

Skomentuj

Czaruję...
                  X