Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Diora WS-703

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Diora WS-703

Witam
    Znajomy przyniols ostatnio do mnie ow Diorke. Konkretny kolos , a wazy chyba ze 25 kg.
    Przeczytalem internet dwa razy i nic na temat tego wzmaka nie znalazlem. Spotkal sie kiedys ktos z czyms takim ?? Jakie to moze miec parametry ?? i przedewszystkim ile moze byc warte ??
    jezeli bedzie zainteresowanie , postaram sie zrobic fotki...

bez fotek ciężko cokolwiek powiedzieć.
    Warte jest tyle ile na allegro dadzą...

Skomentuj

Zamieszczone przez elektroda
      ta końcówka to ws701 lub ws703......... ta pierwsza miała 2x150/8om na kd503 druga 2x300/8 nie wiem na jakich tranzystorach.....

obie zbudowane w myśl zasady dominującej w PRL muzyka=sinus potworny zapas zasilacza (trafo 2x moc wzmaka)jak i również tranzystorów masa zabezpieczeń ..........
      jedyne co znalazlem.
      dawaj fotki

Skomentuj

Rzecz w tym , ze ja chce to kupic , a nie sprzedac ... a na allegro takiej nie ma zeby podpatrzec cene :(
        fotki znalezione w necie , w razie potrzeby postaram sie zrobic bardziej szczegolowe
        moj egzemplarz nie posiada napisu "fonica" tylko oznaczenie ws-703 w prawym dolnym rogu

PawelS , to co zacytowales , tez znalazlem , jednak jest to jedyna opinia na temat tego sprzetu i to taka malo pewna ... :(

Skomentuj

Zamieszczone przez macias666
          i przedewszystkim ile moze byc warte ??
          Zamieszczone przez macias666
          Rzecz w tym , ze ja chce to kupic , a nie sprzedac ...
          no to jak najmniej :P
          Wzmak jest duży, wygląda jakoby mial sporą moc, ale ciężko to na oko stwierdzić, ale mimo wszystko to zabytek jest już i tak właśnie trzeba na niego patrzeć, trafo duże, ale nie toroid , tranów dużo - pytanie jakich itd...
          Jak możesz to wyrwać za jakąś rozsądną cene to bierz, ale nic na siłę.

Skomentuj

ale co znaczy rozsadna cena?:)
            tak pi razy oko ?

Skomentuj

100-150zl to bardzo rozsadna cena. ok 200zl to tylko wtedy jak go przetestujesz i bedzie full sprawny
              jak chce wieksza kase to mozna juz rozgladac sie za czyms nowszym.

Skomentuj

wynalazek ten jest na 4 kd503 na strone , jak myslicie , da rade na 4 ohmach ?
                sprzet jest estradowy , moze w domowych warunkach podziala na 4 :)

Skomentuj

Czaruję...
                X