Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

karta dzwiekowa asus xonar

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

karta dzwiekowa asus xonar

wiem wiem karta dzwiekowa nie powinna byc zrodlem dzwieku ale ....
    no wlasnie zrobilem przesiadke z audigy 2 zs na xfi a teraz na Asusa xonara i powiem tylko jedno nie mam pojecia jak wygladaja testy tej karty jezeli chodzi o ilinowosc itp ale dzwiek mnie powalil plus to ze ma bardzo dobre stery i przetworniki ca Burn Browna no i koniec z przejsciowkami karta wypuszcza sygnal po chinczach jak ktos szuka karty to ja z reka na sercu polecam ale jak sie komus nie spodoba nie bic :P a i nie pracuje w asusie :P karte maltretowalem zarowno na cda flac jak i mp3

Szkoda że cena średnio atrakcyjna, za podobną kasę można już coś studyjnego wyrwać...
    Zresztą ja dźwiękówkę stosuje do pomiarów , filmów i gier i ew mp3, do prawdziwej muzyki tylko cd :)

Skomentuj

takero wiem o tym i kolekcje cd mam dosc spora ale kolekcje mp3 o wiele wieksza :P i niektorych z tych rzeczy ni diabla na cda nie moge znalezc
      z tym ze biorac pod uwage jakosc przetwornikow bardzo mocno zdiwila mnie jakosc cda odtwarzanego przez kompa zdziwila pozytywnie oczywiscie. tak czy inaczej jak ktos mysli np o x fi kontra xonar to x fi kompletnie odpada

Skomentuj

niestety, ale krejtiw i muzyka to raczej przeciwieństwa

Skomentuj

i tu sie ztoba zgodze

Skomentuj

Czaruję...
          X