Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obudowa dla magnatów?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Obudowa dla magnatów?

Witam!
    Mam pytanie jaką obudowe wybrać dla 2 głośników magnat x-press 12" tych niebieskich w jakiej obudowie lepiej zagrają b.r czy closed?Widziałem w media markt że tam mają obudowy br i zamknięte dla tego głośnika.
    Pozdro!

bass, jestes na forum jakis czas i nadal nie wiesz? po pierwsze WINISD i do wymulacji...
    a po drugie to kiepskie glosniki

Skomentuj

Może i kiepskie ale mi pasują :grin: a propo winisd to winisd wariuje gdy głośnik ma niskie qts.I nic z tego mi nieliczy ale już znalazłem wymiary i litraż do tych głośników.Jak myślisz wystarczy 50litrów zamknięta na jednego?

[ Dodano: 2008-02-09, 19:30 ]
      A gdy głośnik ma QTS równy 0.6 to oznacza że mogę go wstawić i w zamkniętą jak i otwartą?

Skomentuj

Zamieszczone przez bass
        a propo winisd to winisd wariuje gdy głośnik ma niskie qts.I nic z tego mi nieliczy
        ale mam nadzieje ze sam wpisywales pojemnosc obudowy i strojenie?? bo jezeli myslisz ze program odwali cala robote to jestes w bledzie...

Skomentuj

Czasem program samliczy dobrą pojemność a czasem nie.

Skomentuj

Zamieszczone przez bass
            Czasem program samliczy dobrą pojemność a czasem nie.
            ta, w przypadku jednym na 100...

Rok jesteś i artów nie przeczytałeś ?
            Zamieszczone przez bass
            A gdy głośnik ma QTS równy 0.6 to oznacza że mogę go wstawić i w zamkniętą jak i otwartą?
            Arty są po to żeby je czytać, więc teraz je przeczytaj i nie zadawaj już pytań na które znajdziesz tam odpowiedź.

Skomentuj

Arty czytałem!
              To tylko powiedz ktoś w jakiej ten głośnik obudowie da z siebie wszystko?

Skomentuj

Zamieszczone przez bass
                Arty czytałem!
                Mało dociekliwie chyba.

A masz wiarygodne TSy tego głośnika ?

Skomentuj

Mam T/S tych głośników.

Skomentuj

mieć to i ja mogę, pytam czy wiarygodne ? Skąd je masz ? Ktoś na elce kiedyś mierzył chyba...

Skomentuj

A mógł byś znaleźć na elce no bo wiesz co u mnie z elką :lol: Blokada!

[ Dodano: 2008-02-10, 16:11 ]
                      A parametry to mam ze strony magnata.

[ Dodano: 2008-02-13, 16:48 ]
                      Zrobiłem na te magnaty skrzynie i tak są 2 komory każda po 40litrów br wystarczy na jednego te 40litrów?

Skomentuj

Czaruję...
                      X