Zamieszczone przez XYS
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
TV LCD,prośba o garść porad
Collapse
X
-
Zamieszczone przez takeroBTW - polecam http://www.allegro.pl/ite...56_38_w_wa.html z którym od pewnego czasu mam bliższą znajomość :)
Sprawa sygnałów audio już się niemal rozwiązała dzięki waszej pomocy,wiem jak sobie to rozwiąże,na regulacji z pilota mi nie zależy,kontrolę przejmie pc-et.A "Nianie" to se stara niech ogląda na tych fabrycznych pierdziawkach,co mnie to obchodzi :lol:
A czemu lcd a nie plazma?Raz to pc-et,dwa wentylatory,trzy trwałość.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takerobrencik, oczywiście miałeś tv LG, Philipsy, Samsungi i ew Sharpy skoro tak twierdzisz ?
Czy to może opinia związana z kupnem walkmana 10 lat temu ? :P
Skomentuj
-
I co w nich naprawiałęś ? Kable zasilające ? :lol:
Sorki, ale nie wierze żeby ktokolwiek oddawał swoją plazmę czy lcdka za ładnych parę tysięcy, do tego dośc nowego - na gwarze - bo o takich świeżych modelach mówimy , a nie o unitrze syriusz, w ręce kogoś kto nie jest serwisem - autoryzowanym , a z tego co mówisz takiego serwisu nie prowadzisz - skoro naprawiasz rzekomo chyba wszystkie tv na rynku...
Powiedz mi jakiego philipsa full hd z ambilight miałeś i co w nim naprawiałeś to porozmawiamy, a póki co skończ z bajkami.
Skomentuj
-
****************************** szkoda gadac. Kable zasialjace jesli nei wiesz sa najczesciej odłaczane ale skad mialbys wiedziec, pzreciez masz tlyko Philipsa a kontakt z inymi TV chyba tylko przez internet...
UWAGI MODERATORAUżywanie wulgaryzmów jest generalnie niesmaczne , niegrzeczne i niezgodne z powszechnie uznanymi zasadami oraz kulturą, a dodatkowo na tym forum karane jest warnami. Od teraz już o tym wiesz - przynajmniej oficjalnie więc następnym razem będzie już warn.
Pozdrawiam
Takero
Skomentuj
-
Ja też przymierzam sie do kupna LCD-ka, 42cale mysle ze wystarczy na pokój 25mkw..., co do firm które produkują lcd to wiadomo pod względem cena jakość bije wszystkich na głowe SAMSUNG. No i polecam tą firme dużo znajomych ma i chwali sobie, aa co do philipsów i tym podobnych nie zabardzo... drogie to aa nie ma rewelacji. Też myślałęm nad plazmą ale z tego co wiem ma dużo mniejszą żywotniść niz lcd.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencikKable zasialjace jesli nei wiesz sa najczesciej odłaczane
Zamieszczone przez zgubaco do firm które produkują lcd to wiadomo pod względem cena jakość bije wszystkich na głowe SAMSUNG. No i polecam tą firme dużo znajomych ma i chwali sobie, aa co do philipsów i tym podobnych nie zabardzo... drogie to aa nie ma rewelacji.Prawda jest taka że każdy chwali swoje, a raczej mało kto ma lub miał więcej niż jeden dobry tv - plazmę lub lcd.
Póki nie kupisz sobie philipsa czy innego tv lub nie będziesz miał z nim jakiejkolwiek styczności nie mów że jest zły bo zasadniczo taka opinia jest kompletnie nic nie warta i tylko powoduje powstawanie mitów i stereotypów...
Żeby się przekonać proponują pójść do dobrego salonu z TV, niestety saturny , MM i inne electro worldy odpadają bo tam niedość że nie są ustawione w prawidłowy sposób to jeszcze obsługa ma raczej niewielkie pojęcie o tym co sprzedaje.
Skomentuj
-
Zanim założyłem temat tak sobie po cichu myślałem że nic to nie da,ale co tam przeczucia,więc napisałem.Jednak chyba zacznę wierzyć w przeczucia...
Dzień dzisiejszy,przemiał od LG po Samsungi okazyjnie chacząc o Panasonici,Toshiby BenQ-i i wsio co na naszym rynku osiągalne.Za specjalnie się czepić nie ma czego,może kątów bo regulacje sa aż za bogate.Odbiór naziemnej tv więcej niż zadawalający,ostro,czysto,kolory mozna sobie wręcz dostosować do gustu.
Podpięty laptop wypada wręcz zadowalająco z odległości nawet 4 metrów,da się odczytać podpisy ikonek,ba,nawet wpisy na tym forum,zupełnie komfortowo bez stresu.
Odrębnym temat jest HD,ale powiedzmy sobie prawdę,ile procent z ogólnie osiągalnych programów oferuje ten standart?Ja na tą chwilę nie interesuje się tym tematem,wystarczy mi obejrzenie wiadomości,bajki i na koniec wiadomości na forum czy onecie,po doswiadczeniach z wizja i cyfrą jestem daleki od kiepskich ofert.Wyboru dokonałem,czekam na przesyłke.
A tym czasem powstaje nowy problem,PC-et salonowy,no ale to już temat na bardziej tematyczne fora.
Skomentuj
Skomentuj