Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szalejstwo...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szalejstwo...

Zobaczcie jak poleciały ceny głośników. Zaczął Polink ( ceny Seasa opadły ok. 30% ) a teraz Akkus zrobił to samo z całą ofertą!!!

Ceny są już bliskie poziomowi Audiocopmonents.

Cóż nam biednym pozostaje zrobić w tej sytuacji??:)

Dodam, że Madisound zza oceanu dzięki zmianom kursu dolara musi robić dokładnie odwrotnie.

Czyżby cuda się nam w kraju zaczęły??

mor den siur, no tak sie musialo stac bo import wlasny kwitnie ale nadal ceny sie nijak maja do holenderskich bo np Scan Speak 23W4557T00 alu TO W AKKUSIE 850 ZL netto a w ac to 200 eur plus to ze w ac jak zamaiwamy paczka jest 10 % rabatu

Skomentuj

akkus->loudspeakershop.eu ceny podawane sa bez vatu od 11 lutego ktory sobie trzeba doliczyc wiec to takie podpuszczanie bo jest odwrotnie, sporo pozycji poszlo wgore w stosunku do cen podawanych wczesniej z vatem.

Skomentuj

No faktycznie - zapomniałem o tej informacji.

Ale Polink miłą niespodziankę sprawił, bo na samych tweeterach ok. 100zł zaoszczedzę w najblizszym czasie:)

Skomentuj

A czy posiada ktoś jakiś fajny projekcik na seasach? Bo szukam, szukam i nie mogę nic znaleźć. Zależy mi na 3way.

Skomentuj

A Prestige czy Excel??

Skomentuj

Zamieszczone przez VwMarcin
              akkus->loudspeakershop.eu ceny podawane sa bez vatu od 11 lutego ktory sobie trzeba doliczyc wiec to takie podpuszczanie bo jest odwrotnie, sporo pozycji poszlo wgore w stosunku do cen podawanych wczesniej z vatem.
              Mnie takie kręcenie wręcz zniechęca, to tak ja z obniżaniem cen na allegro, a równocześnie podnoszenie kosztów wysyłki do nierealnych poziomów, zdecydowanie wole kupić-czasami może nawet nieco drożej, ale od kogoś kto nie kombinuje...

Skomentuj

Zdecydowanie Prestige :)

Skomentuj

Majorka5, załóż własny temat...
                  Może zamiast dacydować w jakie głośniki chcesz wejśc wpierw napisz dokładnie swoje preferencje bo to że te głośniki akurat potaniały to dla mnie żaden argument.
                  Tylko w swoim temacie!

Skomentuj

Włala:)
                    http://www.troelsgravesen.dk/PMS.htm

Jest tam tez chyba jeszcze jeden klasyczny 3-way.

A może i to cię zaciekawi:
                    http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=11415 Na końcu jest finalna wersja zwrotki.

[ Dodano: 2008-02-27, 21:29 ]
                    No to proszę o przeniesienie offtopowych postów do ewentualnie nowozałożonego wątku:)

Skomentuj

generalnie cala elektronika zaczela taniec - sluchawki rowniez mocno potanialy ostatnimi czasy - przykladowo takie koss porta pro mozna dostac juz za 120zl, a rok temu kosztowaly cos kolo 200zl...

co do allegro i wysokich kosztow wysylki to na szczescie allegro wprowadzilo mozliwosc sortowania wg ceny wraz z dostawa... :)

Skomentuj

Nie na temat...
                        generalnie cala elektronika zaczela taniec - sluchawki rowniez mocno potanialy ostatnimi czasy - przykladowo takie koss porta pro mozna dostac juz za 120zl, a rok temu kosztowaly cos kolo 200zl...
                        widziałęm je dokładnie półtora roku temu za 128zł w "Audio Hi Fi"...

Skomentuj

Zamieszczone przez VwMarcin
                          Od wczoraj ceny znow podawane sa z vatem po "sugestiach klientow".

Skomentuj

I w sumie dobrze..
                            A Ushery w sporej części i tak tańsze są co chyba niektórych ucieszy:)

Skomentuj

Sprzedam: http://www.allegro.pl/sho...php?uid=2641217 ---> moje aukcje

takero hahaha rozwaliłeś mnie tą aukcją z kolumnami HI END :mrgreen: opis pierwsza klasa jak będe sprzedawał jakiś shit zgłoszę się do Ciebie po opis

Skomentuj

Zamieszczone przez adambb
                                takero hahaha rozwaliłeś mnie tą aukcją z kolumnami HI END :mrgreen: opis pierwsza klasa jak będe sprzedawał jakiś shit zgłoszę się do Ciebie po opis
                                przez dłuższy czas dorabiałem w ten sposób ;]
                                EOT

Skomentuj

Czaruję...
                                X