Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

(R)Ewolucja

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Moim zdaniem to głupota... a cena wzmacniacza=cena elementów :P

Skomentuj

Aha - do tego z tego co pamiętam musisz mieć dowody zakupu każdego (ważniejszego) elementu systemu - jednostka centralna , wzmacniacze, głośniki...

W sumie to jakby założyć prawdziwą firmę i sprzedawać coś przez neta to na dobrą sprawę dałoby radę takim pół diy sprzętem zaistnieć...

Skomentuj

Mniejsza o auta...Ja włąśnie kończę nową konstrukcję stereo... Największy ból że to przeróbka sarych kolumn przez co wyszło sporo niedociągnięć (brak sprzętu idp.)... lakierowanie poszło do bani :-/ W sumie chyba się nie odważe wrzucić do konstrukcji bo mnie wyśmiejecie. :-)

Skomentuj

heh...przynajmniej masz kolumny ja nie mam nic :sad: chciałem w marcu walnąć suba później (koniec marca = wypłata) reszte systemu do kina a tu lipa głośnika nie ma (SLS10) Yamaha stoi i moge sobie tylko popatrzeć jak ładnie się świeci. A tak to mógłbym sobie popatrzeć jak ładnie stoi koło suba :razz: i taka motywacja by była do zrobienia reszty że szok a tu stoje w miejscu

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            Aha - do tego z tego co pamiętam musisz mieć dowody zakupu każdego (ważniejszego) elementu systemu - jednostka centralna , wzmacniacze, głośniki...
            no i jak ja im udowodnie z kupilem DLSa za 70zl ktory w sklepie kosztuje 550-600zl?? :shock:
            vify tez uzywane za polowe polskiej ceny i to z allegro :/

Zamieszczone przez takero
            W sumie to jakby założyć prawdziwą firmę i sprzedawać coś przez neta to na dobrą sprawę dałoby radę takim pół diy sprzętem zaistnieć...
            o ile sie nie myle to glosniki GORLICH sa dostepne tylko i wylacznie na zamowienie. tak wiec moznaby zrobic tak samo. zalozyc firme, wyprodukowac 2-3 wzmacnaicze i czekac na ewentualne zamowienia

Skomentuj

Czaruję...
            X