Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dział "Recenzje" ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dział "Recenzje" ?

Strasznie brakuje tego działu, przecież każdy ma w domu jakieś sprzęty zarówno do kina jak i do stereo mógłby napisac to i owo o nim, może była by możliwość utworzyć taki dział ???. W dziale "car audio" takie coś funkcjonuje. Pamiętam jak kupowałem moją Yamahe do kina, nigdzie nie mogłem o niej poczytać brałem w ciemno, jak do niej sklepie kolumny to chętnie bym się podzielił opinią na pewno ułatwi to komuś wybór. Założe się że dzięki temu było by mniej pytań typu co sądzicie o wzmaku,ampli,kabelku,tv,lodówce :razz: firmy xxxxx.

takie cos istnieje na elektrodzie

Skomentuj

albo na audiostereo buhahaha

Skomentuj

myślę że łatwiej jest założyć temat w offtopie "co myślicie o..." :)

Skomentuj

adambb, zauważ że większość opinii polegało by na tym, że posiadacze swojego pierwszego albo drugiego w życiu ampli/zestawu KD czy cośtam jeszcze, zapewniali gorąco, że jest ono najlepsze na świecie i bije na głowe wszystko inne.
          Jak dla mnie pozbawione sensu.

Skomentuj

Hmm...w pewnym sensie racja, ale popatrz na to z drugiej strony każda recenzja to tylko info, pomaga przy wyborze sprzętu szczególnie używanego, gdzie nie ma jakiejkolwiek mozliwości odłsuchu bo kupujemy np na allegro. I taka recenzja to przynajmniej coś, jakiś malutki obraz tego, czego możemy się spodziewać. Dla mnie to dużo, popatrz jak działa dział :razz: własne konstrukcje - jak dobra recenzja, poczytasz i kupujesz podobne głosniki bo kolega xxx usłyszał na nich chóry anielskie.

Skomentuj

Moim skromnym zdaniem jak tak każdy bedzie pisał co sądzi o czymś tam to się zrobi straszny bałagan. A jak napisał kolega wyżej to mogą to być opinie mało obiektywne. Brak porównania z czym innym, przywiązanie do marki - znam jednego co się radził mnie jaki wzmacniacz kupić ale mówił że miał kiedyś Technicsa i tak ładnie grał. Ja mu doradziłem Yamahe albo Pioneera ale i tak kupił jakiegoś Technicsa. Często też na forum się wypowiadają ludzie którzy nie mają zbytnio pojęcia i wprowadzają innych w bład.

Skomentuj

takie recenzje mialy by sens tylko i wylacznie jezeli dana osoba by porownywala 2,3 lub wiecej roznego rodzaju sprzetow naraz. np ja nieslyszalem roznicy miedzy symasymem a uniampem bo nie sluchalem ich jednoczesnie... a roznice podobna sa

Skomentuj

Czaruję...
                X