Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lampowa Manta

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lampowa Manta

http://www.manta-sklep.com.pl/opis.p...kategoriaID=38

Cuda się dzieją:)
    Czekam jeszcze na Creativa 11.2 z przedwzmakami lampowymi przed każdym satelitą...

Jeżeli jakość wykonania tego zestawu jest na podobnym poziomie jak jakość wykonania głośniczków, które mam na biurku tejże firmy to..... nie mam więcej pytań :smile:

Skomentuj

Za 1500zł to może być całkiem ciekawa oferta :) Trzeba by posłuchać... Jedno jest pewne - za tyle nie zrobi się takiego zestawu. 1500zł to można wydać na sam lampowiec, który będzie można uznać za dobry.

Skomentuj

Lampa za taką cenę ??? kolejny shit Manty...Ken Ishiwata może powiedzieć coś o jakości lamp z Rosji czy Chin. 90% Lamp z tego rynku wraca spowrotem do producenta, nie nadają się w ogole do użytku. Marantz ma surową kontrolę jakości i ciągle narzeka, w latach 60 można było spotkać porządne lampy a teraz ??? zalewanie tanimi produktami krzywookich producentów z cenami smiesznie niskimi nie mają w żadnym wypadku na celu "niskim kosztem dobry dźwięk". Dlaczego wzmacniacze lampowe są tak drogie ? w dużym stopniu to właśnie ta segregacja, testy lamp podnosi ich cenę, nikt już nie wierzy na słowo żeby utrzymać dobrą markę produkt musi spełniać odpowiednie kryteria. Wydaje mi się że Manta prowadzi politykę, szokować za niską cenę ale kiedy się usiądzie i posłucha na spokojnie już nie ma tak różowo. Salon RTV na półce dumnie stoją TV LCD SAMSUNG, GRUNDIG, LG ooo jest i MANTA. NA pytanie do sprzedającego co o nim sądzi odpowiada tania alternatywa dla tych co godzą się na "gorszy" obraz kosztem niższej ceny, wystarczy tylko zerknąć na np Samsunga a później na Mante obraz jest nie tyle "gorszy" co tragicznie gorszy!!!, wole wziąść szpachelkę cały miesiąc szkrobać tynk ze sciany na talerz i dozbierać te 400-500zł więcej i kupić coś co nazywają dobrym stosunkiem jakości do ceny

Skomentuj

Póki nikt tego nie posłucha to opinie nt jakości tej manty są bezpodstawne i co ważniejsze - bezsensowne.

Skomentuj

no tak racja, ale sądząc po marce raczej bym się nie spodziewał wiele. Wszystko co miałem z Manty było do d*py, jak tylko zobacze to w Bielsku zaraz poslucham - daje rekę uciąć że to co wyżej napisałem potwierdzi się 100%

Skomentuj

z tego co wiem... ludzie z polski i nie tylko chetnie kupuja lampowce od chinczyka. ba nawet specjalnie po nie jezdza, bo za mala kase kest cos co gra ponoc ladnie (oczywiscie nie wszystkooo) + maly tunng i naprawde sie oplaca

chociaz manta to wiadomo ze badziew:d

Skomentuj

Panowie co Wy tu mówicie o bajońśkich sumach rzędu 1500 pln Spójrzcie na ten hit:

http://www.manta-sklep.com.pl/opis.p...kategoriaID=38

Lampa za 460 pln 8)

Skomentuj

tjaa chyba na żarówkach OSRAM

Skomentuj

w cdaction marcowym byl test tego zestawu - wystarczy sie przejsc do empiku. oczywiscie recka jest na poziomie creative'ow i logitechow, ale z ciekawosci mozna poczytac.

a propos komputerowego udzwiekowienia to nie mozna powiedziec - pnie sie ciagle do gory. jakaby ta lampa nie byla manty to to i tak jest cos nadzwyczajnego. zreszta wystarczy popatrzec na glosniki komputerowe np 10 lat temu - wszystko z plastiku, jak subwoofer byl z MDF czy wiorowki to normalnie cud. teraz na porzadku dziennym sa obudowy rowniez satelitek z "drewna" i jakosc faktycznie nie zachwyca poki co, ale nie ma co mowic - pnie sie ku gorze...

Skomentuj

z tego co przewalilem komputerowek najbardziej sprawdzal sie i-box... manta nawet nie wyglada:-)

Skomentuj

Czaruję...
                      X