Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co to za piosenka ???? prosze pomozcie jest swietna

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co to za piosenka ???? prosze pomozcie jest swietna

witam
    przegladajac youtuba znalazlem taki oto filmik http://youtube.com/watch?v=9cdZ3A-KsUU czy ktos z uzytkownikow forum zna ta piosenke jest swietna ....
    serdecznie dziekuje za pomoc

Schiller - I've Seen It All (Mit Maya Saban) :cool:

Skomentuj

dzieki serdecznie to jest to :)

Skomentuj

macie cos moze jeszcze w tym stylu ? bardzo dobry do testu kawalek, podoba mi sie

Skomentuj

kawalek jest swietny moje totemy poprostu wymiataja na nich :) a ze swojej strony polecam jeszcze :
          dj_babu_ft _beatnuts_-_duck_season dobry basik na rozluznienie :)
          mims - this is why i'm hot do testu suba swietny kawalek :P
          evanescence - my immortal arv-ka spalila mi sie na tym utworku :)
          jem and the holograms - beat this dziwne a zarazem piekne :P
          jem- music is magic swietny utworek :)
          Pink Floyd - take it back ... pewnie kazdy zna :)
          ale ja mam dziwny gust muzyczny wiec nie bierzcie mnie pod uwage :P:P:P

Skomentuj

No widze ze SCHILLER sie spodobal ;] wiec niespodziewanke mam dla tych ktorym sie spodobal

Schiller - I've Seen It All

Tutaj macie ten utwor w formacie FLAC ))))

Jedno male ale jest to wersja z KONCERTU troche klaskania i okrzykow ale ogolnie jakosc jak to jakosc :) plik wazy 45 mega :)))) milego ssania :)

Skomentuj

a mogl sie nie spodobac :) dzieki slicznie pozdrawiam :)

Skomentuj

A nie ma sprawy :) latam po necie i po znajomych i szukam dobrych utworow albo to w FLAC albo obrazy plyt :) jednak sluchanie mp3 mija sie z celem majac nawet sredniej klasy glosniki a nie mowiac o naszych DIY

ps. slucham teraz MICHAELA JACKSONA - EARTH SONG
                Wokal i instrumenciki naprawde cos wspanialego szczegolnie czysty wysoki wokal :)

Skomentuj

Zadanie dla ambitnych ! kiedys mialem stara plytke i byl na niej kawalek.. skladal sie z charakterystycznego poczatku apollo 440 "ain`t talking `bout dub" i wokalu sylver "i want to be forgiven"... i nie moge znalezc go juz bardzo dlugi czas... :/ te charakterystyczne gitary z wokalem naprawde wpadly mi w ucho.. bardzo prosilbym o pomoc w znalezieniu go

[ Dodano: 2008-04-07, 11:40 ]
                  moze ktos kojarzy jedna z pierwszych plyt club rotation z daisy dee na rozowej okladce..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                    moze ktos kojarzy jedna z pierwszych plyt club rotation z daisy dee na rozowej okladce..
                    a o jaki konkretnie kawalek chodzi? bo tamte czasy dosc dobrze pamietam

Skomentuj

sciagnij sobie te dwa co podalem i bedziesz napewno wiedzial:) gaitary po 6sekundzie w apollo 440 i wokal sylver, taki kawalek tam byl:)

Skomentuj

aha - myslalem ze chodzi o jakis kawalek z tej plyty. oba te utwory mam i dobrze znam... lae takiego polaczenia niemam :/

Skomentuj

naprawde fajne polaczenie tego bylo:/

Skomentuj

Czaruję...
                          X