Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

komórka do 350pln

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nooo może być.... ale szału nie ma:P Co do nokii to mają jedną wade-baterie trzymają krótko(oczywiście jeżeli użytkujesz telefon a nie że leży na szafce cały czas).
    SonyEricsony mają dobre aparaty ale dźojstiki siadają po miesiącu(chyba że K850i)

Skomentuj

Nooo może być.... ale szału nie ma:P
      a z n70 jest "szal"? :P
      SonyEricsony mają dobre aparaty ale dźojstiki siadają po miesiącu(chyba że K850i)
      siadajace joysticki to domena k700i. juz w k750i joysticki nie siadaja

Skomentuj

Ja mam k800i jakies 10 miesiecy jeszcze sie nic nie dzialo

Skomentuj

a ja mam LG shine :P
          to tak żeby złamać dominację SE i Nokii :P

Skomentuj

W sumie w przypadku komórek to chyba faktycznie LepszeGówno niż Szajsung... ale tylko w kwesti komórek...

Skomentuj

no ja mam n70 juz prawie 2lata. na pierwszej wersji softu bylo - tak sobie. dokupilem karte 2GB, co jakis czas robie update softu i jest naprawde dobry i funkcjonalny telefon.
              zdjecia tez robi niczego sobie... to ze jest duzy - to nie wada, po prostu meski telefon a nie jakis mini pizdryczek:))
              obudowa moze nie sprawia wrazenia super solidnej ale to pozory, nie dbam zbytnio o nia i nie raz mi upadla - wyswietlacz nie ma zadnej, najmiejszej ryski...
              no i kolejna zaleta jest klapka na obiektyw. flesz. 2kamery. slot kart. calkiem dobra bateria. i ergonomia.

jedynie ladowarka mi padla)

Skomentuj

Ja tą nokie mam 4 miesiące i w sumie musiałem wymienić tylko softa bo zawieszał mi sie, mIKI wsadziłeś do niej 2 GB??nie muli ci??noo aparacik nawet nawet ale jak już wcześniej wspomniałem szału nie ma hehe :razz:

Skomentuj

nie ma mowy o muleniu nawet z 2GB karta.
                  normalnie pakuje kilkanascie filmow, setki zdjeci i smiga az milo.
                  Kumpel klupil tez niedawno N70 ale boi sie zmienic soft a do serwisu nie wiem czemu nie chce mu sie isc i tez mu muli...

Skomentuj

ale i tak n70 jest w dzisiejszych czasach totalnei nieoplacalna. mala rozdzielczosc, sredni aparat, slaby procesor, stary soft - lepiej za podobne pieniadze nabyc nokie 6120 - blyskawica, aparat to samo, male rozmiary, normalny, a nie "kalkulatorowy" wyswietlacz, procesor znacznie lepszy. no generalnie n70 jest stanowczo za droga

Skomentuj

Caleb, mam ten telefon i jest to najlepszy jaki miałem :) ale cena... niestety więcej niż 350zł :P Nowy soft obsłużył mi nawet 8GB karte i nie muliło a parametry ma jak mój wczesniejszy komp tylko jest "troszke" mniejszy... na każdym robi wrażenie. I w przeciwnienstwie do 6300 ma lampe błyskowa :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X