Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny na STX 17 140 8 SK i 10 250 8 AK

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[sprzedam] Kolumny na STX 17 140 8 SK i 10 250 8 AK

Witam, na sprzedaż oferuję kolumny, które wykonałem kilka lat temu, gdy jeszcze prężnie działałem w tematyce DIY audio.
    Użyte przetworniki to nisko-średniotonowy STX GDN 17 140 8 SK oraz wysokotonowy STX GDWK 10 250 8 AK Zwrotnica zaprojektowana przez firmę STX
    Obudowy wykonane z płyty 18mm, dodatkowo oklejonej hdf 3mm dla uniknięcia efektu klawiszowania forniru. Obudowa typu bass-reflex posiada wewnętrzne wzmocnienia. ​Fornir to merbau pokryty warstwą olejowosku Osmo.
    Kolumny w zasadzie nie grały, zrobiłem je z nudów, z resztek materiałów po innych projektach :)
    Obudowy wizualnie w bardzo dobrym stanie, przetworniki również 100% sprawne - większość czasu kolumny zbierały kurz.
    Możliwy odsłuch po wcześniejszym umówieniu (amplituner Denon/klon Accuphase e450)
    Sprzedaję, gdyż ich nie używam i szkoda żeby się marnowały, a grają naprawdę fajnie jak na swoją cenę, nisko i czysto. Nie potrafię pisać o dźwięku, trzeba posłuchać :)
    Cena za kolumny około połowy ich kosztu wykonania (same głośniki kosztowały mnie jakieś 250zł) Do lekkiej negocjacji. Odbiór osobisty
    Cena 300zł do negocjacji
    https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-...9-IDJ2A5m.html

Czaruję...
X