Nowiutkie niepodłączane, nieużywane głośniki Scan Speaka D2608/913000. Kupione 6 lat temu i od tego momentu leżą u mnie w szafie.
Miały posłużyć do budowy kolumn z forumowego projektu Ravena. Niestety plany uległy zmianie.
Cena za parę 500 PLN. Dołączam oryginalną fakturę zakupu.
Wszystkie głośniki były z tzw. serii "for audiopfillers", której nakład każdego z modelu wyniósł 101 sztuk na cały glob.
Także niezwykłe parametry takie jak nie konciasty bas, niezwykłe krzywe harmoniczne były tylko na zapisy w cenie powyżej Excela oraz koniczynek scan speaka. Trudno niech stracę !!!! Biednemu zawsze wiatr w oczy. Słyszałem identyczny zestaw Pana Mirka spod Ciechocinka - koszt około 1000000 €. Głośniki trzeba wygrzać i często rozmawiać z nimi. POLECAM !!!
Scan Speaka D2608/913000 SPRZEDANE
Dodatkowo mam na sprzedaż nowe Seasy L22RN4X/P para 670 PLN
Fountek FW146 również nowe - para 280 PLN
Dokładne fotki na życzenie na nowyelement@gmail.com
Kontakt priv lub nowyelement@gmail.com
Miały posłużyć do budowy kolumn z forumowego projektu Ravena. Niestety plany uległy zmianie.
Cena za parę 500 PLN. Dołączam oryginalną fakturę zakupu.
Wszystkie głośniki były z tzw. serii "for audiopfillers", której nakład każdego z modelu wyniósł 101 sztuk na cały glob.
Także niezwykłe parametry takie jak nie konciasty bas, niezwykłe krzywe harmoniczne były tylko na zapisy w cenie powyżej Excela oraz koniczynek scan speaka. Trudno niech stracę !!!! Biednemu zawsze wiatr w oczy. Słyszałem identyczny zestaw Pana Mirka spod Ciechocinka - koszt około 1000000 €. Głośniki trzeba wygrzać i często rozmawiać z nimi. POLECAM !!!
Scan Speaka D2608/913000 SPRZEDANE
Dodatkowo mam na sprzedaż nowe Seasy L22RN4X/P para 670 PLN
Fountek FW146 również nowe - para 280 PLN
Dokładne fotki na życzenie na nowyelement@gmail.com
Kontakt priv lub nowyelement@gmail.com