dostalem dzis te karte i smiem twierdzic ze nie jest na pewno gorsza od xonara DX pod wzgledem odtwarzania o ile nie jest lepsza... oto kolejny dowod na to ze paramtery nie graja wiec za te cene mysle ze to naprawde dobry wybór dobra robota maxdila
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Karta USB PCM2704 - Zbiorowe Zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez sianesdostalem dzis te karte i smiem twierdzic ze nie jest na pewno gorsza od xonara DX pod wzgledem odtwarzania o ile nie jest lepsza... oto kolejny dowod na to ze paramtery nie graja wiec za te cene mysle ze to naprawde dobry wybór dobra robota maxdila
Co nie oznacza że nie warto znać parametrów tej karty, tylko moje zdolności na tym poziomie są dość marne, gdyby ktoś widział gdzieś tutorial jak t zrobić to niech da znać.
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroNie było mowy o lapach i pctach tylko o poziom odniesienia - jakościowy.
Więc napisałem że testowałem z sb live, a2zs i studyjną i że a2zs imo lepsza, więc ?
Fakt - pcm jest tania i nienajgorsza, ale jak czytam na AS i nie tylko zresztą tam jaki to haj end to krew mnie zalewa.
ja się nie doczytałem a sam napisałem:
Witam.
Jest okazja stać się posiadaczem całkiem niezłej i taniej karty USB na układzie PCM2704.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroZamieszczone przez maxdilatakero zacytuj wypowiedz na temat hajendowości tej karty
w obu przypadkach nie piszę że karta jest hi-endowa
o ile by grała to może wyglądać choćby jak kupa ;]
jak będę pisał w ten sposób to też modem zostanę ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdilaw obu przypadkach nie piszę że karta jest hi-endowa
Chodziło mi o link do audiostereo.
Zamieszczone przez maxdilai to jest wypowiedz moderatora ?
jak będę pisał w ten sposób to też modem zostanę ?
Chcesz pogadać to pisz na merytorycznym poziomie, wtedy może zostaniesz modem.
Nie rozumiem też co jest nie tak z moją wypowiedzią - dla mnie nie ważne jak co wygląda , jakiej jest firmy, jak wygląda na papierze czy na biurku, sprzęt audio ma grać i tylko tyle.
Nie ważne czy bylaby to PCMka z którą wiązałem spore nadzieje , lecz niestety - przeliczyłem się, czy cokolwiek innego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroChcesz pogadać to pisz na merytorycznym poziomie, wtedy może zostaniesz modem.
o ile by grała to może wyglądać choćby jak kupa ;]
Nie rozumiem też co jest nie tak z moją wypowiedzią - dla mnie nie ważne jak co wygląda , jakiej jest firmy, jak wygląda na papierze czy na biurku, sprzęt audio ma grać i tylko tyle.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdilaWięc co jest z ta kartą że ci tak nie pasuje
Reszty nie mam nawet ochoty komentować...
Skomentuj
-
takero, z jednej strony masz rację że jesto to tania i zwykła dzwiękówka.
Takie było założenie.
A z drugiej strony to jak możesz pisać że coś jest takie albo inne jak sam tego nie próbowałeś ?
Chyba zgodzisz się ze mną że ten sam układ można różnie zaprojektować i różnice będą.
Ja w żadnym momencie nie napisałem że karta jest naj naj i nic lepszego nie kupicie.
A jak słyszę od osób że lepiej gra od starej karty to mnie cieszy a sam piszesz że:
sprzęt audio ma grać i tylko tyle
Skomentuj
Skomentuj