Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forumowe zamowienie wtyków bananowych Nakamichi ver. 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a czy można zapytać w jaki sposób zaprawiacie przewody do tych bananów? Chodzi mi o estetykę. Otwór na przewód ma dużą średnicę i trochę nieestetycznie wygląda tam przewód 2,5mm. Szkoda, że nie mają one zwężenia na końcu. No bo co termokurczliwkę tam naciągać??? Chodzi mi wyłącznie o estetykę. podsuniecie jakiś pomysł? Myślę o przewodzie procab LS25. fajnie by to wyglądało jakby cały w izolacji wchodził do obudowy bananka, ale żyły trzeba przecież rozgałęzić...

Skomentuj

Zamieszczone przez kremien Zobacz posta
      a czy można zapytać w jaki sposób zaprawiacie przewody do tych bananów? Chodzi mi o estetykę. Otwór na przewód ma dużą średnicę i trochę nieestetycznie wygląda tam przewód 2,5mm. Szkoda, że nie mają one zwężenia na końcu. No bo co termokurczliwkę tam naciągać??? Chodzi mi wyłącznie o estetykę. podsuniecie jakiś pomysł? Myślę o przewodzie procab LS25. fajnie by to wyglądało jakby cały w izolacji wchodził do obudowy bananka, ale żyły trzeba przecież rozgałęzić...
      Możesz dać wężyk termokurczliwy ale one sztywne po skurczeniu dość są, bardziej bym proponował poszukać jakiegoś czarnego wężyka i w nim puścić kabel... Ja mam normalnie zakończone i wygląda to ok wg mnie:)

Skomentuj

do mnie tez doszly
        fajniejsze niz sie spodziewalem
        dzieki za organizacje

a kabel proponuje wsadzic np w czarny oplot
        i jak na koncu twoche wystaja kable czrny i czerwony procab to tez fajnie wyglada
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja mam to tak zrobione, już kiedyś z resztą pokazywałem

I to jest LS15 nie LS25, ogólnie te zakończenia z wężyka termokurczliwego wymieniłem bo wtedy robiłem z ostatków

Skomentuj

Czaruję...
          X