Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uniwersalny Sterownik Wzmacniacza - grupowe zamówienie elementów

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ok lista zostaje zamknięta.
    Nie mam wpłat i jakiegokolwiek odzewu od:
    jarki59
    Olkowski
    grz_ech
    rickymr
    Adam_85
    a co za tym idzie panowie wylatują z zamówienia.
    O dalszych postępach będę informował w temacie.

Skomentuj

wszystko spoko, tylko powiedz ile to bedzie jeszcze trwało?

Skomentuj

Nie jestem wróżką ale może przy dobrych wiatrach do końca przyszłego tyg to roześlę...

Skomentuj

Jak się sprawy mają? Mnie się w zasadzie nie spieszy, ale być może wyjadę w przyszłym tygodniu na dłuższe wakacje i nie chciałbym, żeby przesyłka wróciła do nadawcy.

Skomentuj

Zamieszczone przez infinity Zobacz posta
            Jak się sprawy mają?
            Jedną paczkę już mam czekam na drugą(dziś ponoć wysłana).
            Last edited by csbiczek; 25.07.2012, 12:10.

Skomentuj

odswiezam na prosbe...

Skomentuj

Ok sprawa wygląda tak: Części doszły, zostały posegregowane i zapakowane. Przesyłki dziś zostały wysłane do wszystkich poza osobami:

1. Miki
                2. Bedzich
                3. Direct
                4. mal999
                5. k0mii
                6. Daro89

Do w/w osób nie wysłałem przesyłek bo nie podali mi na pw adresów do wysyłki a ja wróżka nie jestem i nie wiem czy dane z przelewu to te same co do wysyłki:P Panowie jak chcecie części to podeślijcie adresy, jak nie to sprzedam je i pieniądze przepije za Wasze zdrowie:P

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                  Do w/w osób nie wysłałem przesyłek bo nie podali mi na pw adresów do wysyłki a ja wróżka nie jestem i nie wiem czy dane z przelewu to te same co do wysyłki:P
                  Nigdzie się nie dopatrzyłem takiego warunku wysyłki.Gdyby komuś zależało na wysyłce w inne miejsce to podałby sam.

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                  Panowie jak chcecie części to podeślijcie adresy, jak nie to sprzedam je i pieniądze przepije za Wasze zdrowie:P
                  Kolego to nie jest "Familiada" z żenującym dowcipem prowadzącego (tutaj-moderatora)

Skomentuj

Zamieszczone przez Direct Zobacz posta
                    Nigdzie się nie dopatrzyłem takiego warunku wysyłki.Gdyby komuś zależało na wysyłce w inne miejsce to podałby sam.
                    Widocznie masz problemy z czytaniem...

Zamieszczone przez Direct Zobacz posta
                    Kolego to nie jest "Familiada" z żenującym dowcipem prowadzącego (tutaj-moderatora)
                    Masz jakiś problem z tym? Chcesz mogę być irytującym gburem rodem z elektrody... Czyżby niektórym w tyłkach się zaczynało przewracać? Jeśli masz jakieś uwagi niezwiązane z tematem zacznij używać tagu offtopic...

Skomentuj

bardzo dobrze ze wysylki zostaly wsrzymane do czasu upewnienia sie co do adresu! po co robic pozniej zamieszanie, kilka dni nikogo nie zbawi

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                        bardzo dobrze ze wysylki zostaly wsrzymane do czasu upewnienia sie co do adresu! po co robic pozniej zamieszanie, kilka dni nikogo nie zbawi
                        Wstrzymane zostały tylko do tych którzy nie podali adresu, reszty już jest w drodze. Skąd ja mam wiedzieć że pod nickiem jakimś tam siedzi Piotr a wysyła kase z konta kuzyna Jarka bo tak mu wygodniej...

Skomentuj

ta drobnica tyle kosztowala? :/
                          przeciez tam prawie nic nie ma :p

czyli paczka dotarla

---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post o 11:50 ----------

kondy od zasilania nie pasuja - za duze
                          gdzie sa ark?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            ta drobnica tyle kosztowala? :/
                            Przekaźniki to główny koszt bo aż prawie 40zł.
                            O Arkach zapomniałem a zorientowałem się dopiero przy dzieleniu części(na liście którą dostałem na gg ich nie było, chcecie mogą każdemu oddać po 1zł), Co do kondów to też niestety zauważyłem że mają inny rozstaw przy pakowaniu, przy lekkim dogięciu pasują więc tragedii nie ma.

Skomentuj

Też dostałem. Dzięki

Skomentuj

Tez doszlo. Dzieki.

Skomentuj

Doszło.Kondensatory rzeczywiście - za duże , ale tych każdy z nas ma chyba pod dostatkiem ;-) . Zastanawia mnie tylko fakt ,dlaczego zamawiane były na 50V przy zasilaniu 6V.

Skomentuj

Wysłałem do wyceny bez wartości napięcia i później tego nie zweryfikowałem bo co chwila był z czymś problem... Chciałem podmienic na to co mam w swoich zapasach ale nie miałem takich ilości i rozesłałem to co było. Tak jak mówiłeś każdy ma takie wartości w swoich zapasach na pewno.

Skomentuj

Czaruję...
                                    X