Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka suwmiarka ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ma sześć lat

Skomentuj

To myślę że spoko, kup normalną, krzywdy sobie nie powinien zrobić. Tylko, jesli będzie używał bez nadzoru to może niedrogą, bo może jakiegoś gwoździa chcieć nią wbić (niezbadane są pomysły dzieci :) )
      Sześciolatki, jak nie straszne trzpioty to już IHMO rozsądni ludzie. Ja z moim już kilka razy lutowałem. Oparzył się raz. To go nauczyło być ostrożnym i jest OK. Może jakości nie ma co oczekiwać, ale zabawa jest :)

Skomentuj

Wolałbym nie ryzykować.

Chyba ta będzie odpowiednia http://www.obi.pl/decom/product/LUX_...100_mm/1395474 jeśli waży 56 g to chyba nie jest z metalu.

Skomentuj

Nie na temat...
          Serio? ja jak miełem 6 lat to się scyzorykami bawiłem

Skomentuj

W pracy używam suwmiarki. Mam do dyspozycji suwmiarkę marki Mitutoyo, ale to niestety nie ten rząd cenowy, co Cię interesuje. Jednak suwmiarka jest mega powtarzalna i na prawdę bardzo dobra.
            Może lepiej kup sobie suwmiarkę ze zwykłym noniuszem. Będzie o wiele lepsza. W tej cenie niestety nie dostaniesz suwmiarki z dokładnym liniałem elektronicznym.

Skomentuj

Na allegro jest pełno nowych suwmiarek VIS. Czy da się tam kupić nowy oryginał?

Skomentuj

Czaruję...
              X