witam
wrzuce ale może po świętach ? teraz mam inne zajęcia :smile:
jasne , to mnie się mają podobać , wizualnie jest w miarę ok , napewno lepiej jak poprzednie klocki które ważyły 30 kg ...
wersja arcade , dzisiaj przerobiłem :lol: także ciupe w halo , fable itd :wink:
o nie ! moim zdaniem to wyglądałoby beznadziejnie :neutral: a te rurki to imitacja aluminium
dzięki za opinię , lecz mnie wydają się ok w porównaniu do niektórych robionych z rury pcv :razz: , a i jeszcze jedno cococol , nie mam tyle lat co ty ( jeśli obraziłem to sory ) a z wiekiem nabywa sie pewne umiejętności - to też należy wziąść pod uwage ...
a tak nawiasem mówiąc to skrzynki zrobione troche w pośpiechu . Robiłem to z ojcem wieczorami ( robota ) i to nie codziennie także zeszło się troche . byłem troche zniecierpliwiony wkońcu bez kolumn byłem 3 miesiące ponad :???: ( tak wiem to dłuuga historia ) więc niedoróbek jest troche . W dodatku zawsze piwka przy robocie więc było różnie :lol: , najciekawsze były kolce - nie dało rady je wbić , bo by decha poszła musiałem w imadło i ręcznie ...Ważne że gra fajnie i przyjemnie obejżeć film czy pograć :smile: miejmy nadzieje że następne ( może kiedyś ) będą lepiej wykonane
pozdrawiam i wesołych świąt
Bardzo spodobały mi się standy, mógłbyś wrzucić więcej fotek
jesteś zadowolony z nich? to gratuluje konstrukcji, bo to się liczy
Tak po za tematem , widzę xbox ;D Jaka to wersja bo widzę memorkę ?
Podstawki, jak dla mnie, nie pasują do kolumn. Masz stolik na alu (lub chromie) i zrobiłbym coś w tym stylu: jedna lub dwie rury jako podstawka. Nadałoby to lekkości konstrukcji i zgrałoby się z całością. Miałbyś mniej do wycierania kurzu
Te standy wygladają jak kwietnik mojej babci z 18-stego wieku po renowacji u miejscowego cieśli
a tak nawiasem mówiąc to skrzynki zrobione troche w pośpiechu . Robiłem to z ojcem wieczorami ( robota ) i to nie codziennie także zeszło się troche . byłem troche zniecierpliwiony wkońcu bez kolumn byłem 3 miesiące ponad :???: ( tak wiem to dłuuga historia ) więc niedoróbek jest troche . W dodatku zawsze piwka przy robocie więc było różnie :lol: , najciekawsze były kolce - nie dało rady je wbić , bo by decha poszła musiałem w imadło i ręcznie ...Ważne że gra fajnie i przyjemnie obejżeć film czy pograć :smile: miejmy nadzieje że następne ( może kiedyś ) będą lepiej wykonane
pozdrawiam i wesołych świąt
Skomentuj