Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Subwoofer] Tsar bybeliar przemówił (Peerless XXLS-12 + MB X

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekaw jestem, czy nie łatwiej byłoby zrobić takie łuki na bokach klejąc kilka warstw 3mm HDFu. A skóra moim skromnym zdaniem lepiej by się prezentowała gdyby front był robiony tak jak to robi SF.

Skomentuj

Zamieszczone przez mor den siur
      Ciekaw jestem, czy nie łatwiej byłoby zrobić takie łuki na bokach klejąc kilka warstw 3mm HDFu. A skóra moim skromnym zdaniem lepiej by się prezentowała gdyby front był robiony tak jak to robi SF
      Myślę że jednak HDF mógłby troszkę bardziej skomplikować sprawę ponieważ trzeba by było dać kilkanaście warstw a do tego problem z dociskiem na całej powierzchni zauważ że ta ścianka ma min. 50 mm grubości. :mrgreen:

a co miałeś na myśli
      moim skromnym zdaniem lepiej by się prezentowała gdyby front był robiony tak jak to robi SF
      [ Dodano: 2009-04-29, 15:33 ]
      A, no i dodam że w tej cenie można było coś lepszego wymyśleć, znaczy na lepszym przetworniku, lepiej było dać lepszy głosnik a zaoszczędzić na mdf-ie i całej reszcie.
      może i tak lecz do puki "człek się nie przewróci to się nie podniesie" :idea: --lepszy przetwornik na pewno następnym razem bo to nie koniec zabawy w DIY.

Skomentuj

http://www.allegrosound.com/Sonus-Faber_Minima_2.jpg

O takie coś mi chodzi - nie umiałem tego dekwatnie ubrać w słowa:) Co do ścisakania HDFu to faktycznie masz może i rację - choć nie jest to nie do obejścia.

Skomentuj

oki, już "kumam", :mrgreen: w takim klimacie mam zrobione gł. efektowe

Skomentuj

Czaruję...
          X