Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Kolumny 2-drożne] Monitory by kufell (M18WH + D25AG)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam i dzięki za dobre słowa.

Zamieszczone przez przemo-lukas
    P.s. Konstrukcja wyglądem bardzo przypomina kolumienki takiej tajwańskiej firmy. Hmm, niech tylko sobie przypomnę jakiej? :mrgreen: :cool:
    Zamieszczone przez pegelmesser
    Juszer pewnie
    Co do Ushera to faktycznie, konstrukcje tajwańczyków podobają mi się niektóre nie powiem, ale inspiracją nie były, choć, może podświadomie

Zamieszczone przez 20Hz
    - podfrezowania trochę za duże, moim zdaniem optimum to 1mm na średnicy,
    - na zdjęciu wysokotonowego widać krzywo wprowadzoną śrubę
    No niestety, wiecej nie udało się uzupełnić szpachlą i lakierami, a uzupełniać musiałem ,bo wyfrezowałem za duży otwór niestety (ok. 1,5mm na promieniu), jednak dzięki temu ze krawędzie nie są idealnie ostre i są w kolorze głośników, to nie jest to widoczne. (przy fornirze było by znacznie bardziej widoczne).
    A śruba krzywo, bo jest tylko włożona do zdjęć :wink: , (zaginęła mi gdzieś jedna nakrętka wbijana wtedy).

Zamieszczone przez SoundStarStudio
    Widze jedynie że terminal podwójny a podłączony jednym przewodem a szkoda.
    Terminal podwójny ze względów wizualnych raczej , troche sceptycznie podchodzę do bi-wiringu, choć może kiedyś….

Zamieszczone przez LightSound
    Witam, jaka cena z ceny końcowej to przetworniki? Ile dałeś za D25AG?
    Dokładnie to :
    - M18WH-08-08 - 248zl/szt
    - D25AG-35-06 - 122zl/szt
    (choć ta cena to trochę ‘promocyjna’ bo zamawiałem d25ag-05-06 za 122zl a dostałem D25AG-35-06 choć on nieco droższy) wszystko z akkusa.

Pozdro.

Skomentuj

Świetnie wykonane monitory tylko pogratulować :)

Skomentuj

Wykonanie pierwsza klasa,widać ogrom pracy włożony w wykonanie i precyzję.

Skomentuj

Myslicie, że komentaż w stylu "o kurwa" jest na miejscu - EXTRA

[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2009-06-08, 20:20 ]
          nie jest na miejscu i radze wyrazac sie kulturalniej bo mozna dostac ostrzezenie :P

Skomentuj

Czaruję...
          X