Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny Jq V2 - Mega Monitor

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fornir jest "fabrycznie" połączony. Wszystko w ten sposób można zrobić jak fornir jest tak przygotowany.

Co do łączenia z dołu i góry nogi wystają takie malutkie niepozorne śrubki M10 po 3 sztuki do nogi przykręcona jest podstawa i monitorek. Lubię bardziej pancerne konstrukcje.

Skomentuj

Też bym przymocował do podstawki ;-) Czyli rozumiem że poprostu przykreciles od spodu podstawki do spodu monitorka ?

Gdzie kupiles taki fornir ?

Skomentuj

Narysuję, prawie jak w paincie

Fornir na allegro

Skomentuj

gratuluje, podopbaja mi sie :)
          pytanko - gdzies juz widzialem ten wzmacniacz lampowy czy mi sie wydaje ;D ??

Skomentuj

Tera wszystko jasne

Skomentuj

Panowie co się dzieje? Nie widzę zdjęć.
              Przeczytałem opis, zdjęcia zostawiłem sobie na "deser".
              Po obejrzeniu wzmacniacza lampowego Jq wiedziałem, że będzie coś wyjątkowego a tu....
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Limit mam 5gb / miesiąc do zdjęć

ale już działa

Skomentuj

Kolumny wyglądają na żywo lepiej niż na fotkach. Nie mniej jednak kolumna na pierwszym miejscu ma porządnie grać, a wygląd to sprawa drugorzędna.
                  Chciałem, aby kolega zrobił dla mnie takie same (tylko w innej kolorystyce, bo ta nie do końca mi pasuje) ale odmówił . Ciekawe czemu?! Pewnie przez te 300 godzin pracy. Nowe kolumny na pewno grają lepiej, niż te co wcześniej miałeś - to moje subiektywne wrażenie - czuć jakby większą głębię i przestrzeń dźwięku.

Skomentuj

no Jq, muszę ci powiedzieć, że się nie zawiodłem.
                    Są po prostu piękne.
                    U mnie 10/10. Praca włożona w te monitorki pokazuje jak lubisz "audio".
                    Pewnie nie którzy powiedzą, że można łatwiej ale to twoje NIE chodzenie na "skróty" pokazuje jakość i siłę twojego zaangażowania, żeby było 100% satysfakcji. Żeby nie było później, że coś można było zrobić lepiej.
                    Gratulacje
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                    X