Witam,
Nadszedł czas przedstawić swoje kolumny...
Może nie robione przeze mnie ale DIY to DIY ; )
Głośniki:
Peerlessy
2x Bassowy (8"): PT210M (jeden w zamkniętej 2 w BR)
Średniotonowy (kopułkowy): KA20DMR
Wysokotonowy (kopułkowy): SR10
Obudowa:
Obudowa wykonana z płyty wiórowej 20mm, oklejona forninerem pomalowanym na czarno.
Wymiary: 106x30x35 (wys/szer/głęb)
Całość wygłuszona watoliną.
Zwrotnica
Jedynie co mogę o niej powiedzieć to, że jest zrobiona na częściach firmy Intertechnik.

Wrażenia z odsłuchu
To może na początek coś o pokoju...
Może nie będę się rozpisywał, po prostu wstawię projekt pokoju ; )

To teraz coś o dźwięku...
Najbardziej podoba mi się stereofonia i scena, wszystko wyraźnie, szczegółowo choć czasem zbyt metalicznie (ale jest na to sposób-equalizer ; ))
Bass, hmmm na pewno zróżnicowany a to pewnie dla tego, że jeden głośnik jest w budzie zamkniętej, a 2 w bass reflex'ie. Schodzi dość ale brakuje mu trochę tego kopa (może to wina aktualnego wzmacniacza...Ale czekam na Symasym'a[jak tylko go dostanę napiszę co się zmieniło.]) Porównywać nie będę ponieważ nie mam z czym... No chyba, że Samby 130 od Tonsila, ale to nie ta klasa więc nie ma co porównywać.
To teraz czas na:
Zdjęcia:

No i to wszystko, jak czegoś brakuję, macie jakieś pytania to pytajcie śmiało w temacie ; )
A no i zostało mi wszystkim życzyć Wesołych Świąt i udanych konstrukcji =)
Pozdrawiam.
Nadszedł czas przedstawić swoje kolumny...
Może nie robione przeze mnie ale DIY to DIY ; )
Głośniki:
Peerlessy
2x Bassowy (8"): PT210M (jeden w zamkniętej 2 w BR)
Średniotonowy (kopułkowy): KA20DMR
Wysokotonowy (kopułkowy): SR10
Obudowa:
Obudowa wykonana z płyty wiórowej 20mm, oklejona forninerem pomalowanym na czarno.
Wymiary: 106x30x35 (wys/szer/głęb)
Całość wygłuszona watoliną.
Zwrotnica
Jedynie co mogę o niej powiedzieć to, że jest zrobiona na częściach firmy Intertechnik.

Wrażenia z odsłuchu
To może na początek coś o pokoju...
Może nie będę się rozpisywał, po prostu wstawię projekt pokoju ; )

To teraz coś o dźwięku...
Najbardziej podoba mi się stereofonia i scena, wszystko wyraźnie, szczegółowo choć czasem zbyt metalicznie (ale jest na to sposób-equalizer ; ))
Bass, hmmm na pewno zróżnicowany a to pewnie dla tego, że jeden głośnik jest w budzie zamkniętej, a 2 w bass reflex'ie. Schodzi dość ale brakuje mu trochę tego kopa (może to wina aktualnego wzmacniacza...Ale czekam na Symasym'a[jak tylko go dostanę napiszę co się zmieniło.]) Porównywać nie będę ponieważ nie mam z czym... No chyba, że Samby 130 od Tonsila, ale to nie ta klasa więc nie ma co porównywać.
To teraz czas na:
Zdjęcia:

No i to wszystko, jak czegoś brakuję, macie jakieś pytania to pytajcie śmiało w temacie ; )
A no i zostało mi wszystkim życzyć Wesołych Świąt i udanych konstrukcji =)
Pozdrawiam.
Skomentuj