Mnie zastanawia ta zapadlosc przed 200Hz. Czyzby niewytlumiona fala stojaca ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
USHER Lauro Preto
Collapse
X
-
Konradzie a czy byłbyś tak dobry i pomierzył również zestaw na fountekach? Jestem akurat w trakcie składania zestawu na fw168 i cd1.0 (wiem, że sam złożyłeś zestaw z fw146) a jestem ciekaw czy pomiar użytkownika będzie się pokrywał z pomiarem Z Akkusa :)Last edited by eternality; 02.03.2012, 19:42.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaja bym dał 18/18dB to przy 3,5-4kHz nie było by tej górki, która spowodowana jest przez niskosredni
---------- Post dodany o 21:07 ---------- Poprzedni post o 20:57 ----------
Zamieszczone przez eternality Zobacz postaKonradzie a czy byłbyś tak dobry i pomierzył również zestaw na fountekach? Jestem akurat w trakcie składania zestawu na fw168 i cd1.0 (wiem, że sam złożyłeś zestaw z fw146) a jestem ciekaw czy pomiar użytkownika będzie się pokrywał z pomiarem Z AkkusaNie na temat...Próbowałem zrobić pomiary F1 ale nie mam stojaków (stoją na szafce przy TV). Kombinowałem ustawiając kolumną na pufie ale kaszana wychodziła więc dałem sobie spokój. Witek Albecki to profesjonalista więc nie martw się. Mierzy w Clio na pewno dokładniej niż my. Natomiast wkrótce będę mierzył FW168 z CD3.0. Obudowy testowe już mam tylko czasu brak. Zacznę od 24dB przy 2,5kHz jak Troels. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKonradRak to połóż kolumnę na stołku a mikrofon powieś na suficie (żyrandolu)Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
Skomentuj