Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

P-1 by Rosiu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Były testowane w innym pomieszczeniu z odległości 2m na wysokości głowy i było lepiej lecz z przemeblowaniem może być ciężko . Jak już robić przemeblowanie to robić i standy ale to tylko plany

---------- Post dodany o 14:23 ---------- Poprzedni post o 11:43 ----------

1 Usher dziwnie się zachowuje... Chyba z powodu mojego zamiłowania do muzyki elektronicznej troszeczkę go naruszyłem. Przy pewnej częstotliwości słychać " piach "... Zamieniłem z pierwszej kolumny do drugiej i to nie jest niestety wina zwrotnicy ponieważ w drugiej też daje takie znaki. Pocieszam się tym że tak jest tylko w elektronicznej ( Hardstyle, electro ).Domyślam się że to nie jest efekt wygrzewania tylko po prostu lekko uszkodziłem... ?

Skomentuj

Do HS to nie taka delikatna kopułka ;p
      Ja z myślą o tym gatunku szukałem mocnych metalowych kopułek i wybór padł na Visatony DSM 25 FFL.
      Wytrzymuje spokojnie moc dostarczaną do kolumny rzędu 150W, ma sporą efektywność i odpowiada mi brzmieniowo.

Do spokojnego grania również pasuje, detali mu nie brakuje.
      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Ale zmiana by wiązała się ze zmianą zwrotnicy no i samego przetwornika więc raczej zostanie a HS będzie słuchany delikatnie Z ciekawości zapytam na ile byście wycenili te monitory ?

Skomentuj

Hardstyle słuchany delikatnie ;p tak sie nie da
          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czaruję...
          X