Tak tak wlasnie tak to wyglada, tylko czemu w praktyce jest inaczej ? Szkoda ze jestes ze Szczecina bo bym Cie zaprosil do siebie zebys zobaczyl o czym mowie, sam nie moglem uwierzyc, a jednak kolosalna roznica. No ale po wyplacie lece do stolarza wycinac mdf tym razem bedzie jak Bóg przykazal, glosniczki jak najblizej siebie w pionie. (musze tylko jeszcze pokombinowac z przesunieciem kopulki mozliwie najblizej gornej krawedzi :)
Jak juz bedzie gotowe to zamieszcze troche fotek.
nie wiem czy juz pisalem kiedys, ale bardzo ladnie ci wyszly te podlogowki :)
w planach mam cos troche podobnego.. mianowicie 2x XW + 1x ARV.. chetnie zainwestowalbym w jakas pozadniejsza sekcje wysokotonowa ale jestem ciekawy jak to bedzie gralo w takiej konfiguracji, potem pomyslimy :)
skoro piszesz ze nawet jeden XW potrafi wyprodukować dośc duzo bassu jak na 16'stke to przy tandemie moze byc ciekawiej
piszesz tylko ze napedzasz go LM'em [chyba ta konstrukcja ktora mielismy juz okazje ogladac :)], ale nie piszesz jak sobie z nimi radzi... czy to jest wystarczajaca moc czy jednak troche brakuje
digital, lm sobie radzi... chociaż tym kolumnom lepiej służyłby piekielnie szybki i mocny wzmak - Janek. Już miałem okazję je na nim testować, zupełnie inaczej. Lepiej, bardziej dynamicznie.
ps. mówiłęm, ze mogę odesłać, bo musiałbym je kompletnie od nwoa robić :P
Skomentuj