Ładny temat się tu rozwiną :grin: Kolumny nie znacznie za duże i troszeczkę za drogie :razz: Ale jak ma miejsce i dużo kasy :grin: Najważniejsze to jego osobiste odczucia i satysfakcja że zrobił a nie kupił :wink:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
trójdrożne kolumny młodego:P pierwsza konstrukcja
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[ Dodano: 2008-04-03, 21:49 ]
Zamieszczone przez mlody1dobra żartujcie sobie wasza sprawa ja sie tym nie przejmuje
nie przeszkadzają mi bo nie mam dużo mebli w pokoju(wole przestrzeń)
i nie inwestuje w kolumny:P
i 1000zł czy 5000zł to nie są wielkie fundusze:P
chyba nie znacie sie na rzeczy więc nie wchodźmy głębiej w ten temat:P
ps. na forexie tez gram (narazie demo) i idzie jako tako narazie wiecej stracilem na ksiazki z tym zwiazane. Aha i jesli jestes takim rekinem biznesu to zapraszam na goldenline.pl i blagam podziel sie ze mna informacjami jak trzepac kase tak aby wydawac 3000zl lekka reka!!!! :roll:
Skomentuj
-
Ey nie dołujcie chłopaka! Chyba ktos tu zapomina ze w diy chodzi o to zeby sie podobało autorowi to co sam ulepił... no moze popełnił kilka błendów i ma dosc bujnom wyobraznie-ale co z tego? Nie powinnisy sie z niego nasmiewac... po co? Zeby skonczył z diy raz na zawsze? Niebede ukrywał ze ja tez kiedys popełniłem takie błoendy jak on [alpchard dw 100k2 :oops: ], pomimo ze byłem 200 zł w plecy to nauczyło mnie to ze nie jestem najomndrzejszy i warto pytac innych o rade [po to jest forum!] oraz dokładnie przemyslec to co sie robi!
Skoro jestes zadowolony ze swojego diy to dobrze-oto własnie chodzi :mrgreen: ! Przetworniki mogłes dobrac inne ale twój wybór, twoje fundusze!
--
pozdrawiam i zycze miłych odsłuchów i kolejnych udanych konstrukci diy!
Skomentuj
-
Robicie syf z forum, w większości postów nie było żadnego nawiązania do konstrukcji! Kolumny imponująco wyglądają, rzeczywiście dziw że killer nic nie podpowiedział... a jak zrobi za te 3000 zł to na pewno posłucha kogoś kto naprawdę dobrze się zna... Wtedy strzelam że będziemy mieli (o ile zechce znów dać swoje dzieło na forum które zmieszało go z błotem) najlepszą konstrukcję. jak za te 3000 zł to zrób może coś ala "V3" akkusa?
Skomentuj
-
Ogólnie kolumny mi się nie podobają, zarówno pod względem konstrukcyjnym jak i wyglądowym :neutral: ale ważne że chciałeś zrobić coś samemu, co prawda chwalenie się ile to nie masz pieniędzy jest na poziomie szkoły podstawowej, mam nadzieje że drugą konstrukcją powalisz konkurencje na kolana :) tego Ci życzę i pamiętaj zapytać nie boli a portfel jakby szczęśliwszy pzdr
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maniura_pla jak zrobi za te 3000 zł to na pewno posłucha kogoś kto naprawdę dobrze się zna... Wtedy strzelam że będziemy mieli (o ile zechce znów dać swoje dzieło na forum które zmieszało go z błotem) najlepszą konstrukcję.
Zamieszczone przez adambbco prawda chwalenie się ile to nie masz pieniędzy jest na poziomie szkoły podstawowej
Zamieszczone przez Maniura_plRobicie syf z forum
Skomentuj
-
Weźcie już zejdźcie z młodego, uczepiliście sie jak sępy padliny - co wam przeszkadza że wtopił 1300zł, zreszta to niejest wtopa tylko droga nauka, na bledach ale na zdrowie.
Do młodego - zbieraj kase, nawet 5 tysiaków jeśli masz możliwość - kolejna konstrukcja będzie zupełnie inna, bardzo dobra - ale musisz pytac na forum, bo bez tego to kaszana.
Skomentuj
-
I dochodzimy od konkluzji nie wazne co zrobisz wazne ze ci sie podoba i masz nauczke? :lol:
Mozna w teatrze zrobic kupe...nie wazne ze to nie do pomyslenia, wszak wlascicielowi sie moze podobac?
Ja pamietam jak wpadlem tu pare lat temu, chialem stx gotowca kupic, odradzono mi, w tej cenie zrobilem swoje pierwsze diy...i zadowolony bylem niemilosiernie, ale nie dlatego ze cos pocialem, wywiercilem i skrecilem.. doksztalcilem sie, posluchalem madrzejszych od siebie i zrobilem dobra sprawdzona konstrukcje (stx18+arv). Myslalem ze rabiac DIY trzeba wykazac sie chlonnym umyslem, opierajac sie na roznych metodach koncypowania wybrac najbardziej optymalne rozwiazanie, ktos mowil ze brzydki glosnik, mowiono ze to ma grac nie wygladac, jednym slowem osiagnac za dana kwote maxymalny efekt.... a tu nagle dowiaduje sie ze pierwsza konstrukcja to moze byc wykonana a potem przemyslana...coz jak niemowle, pierw sie oparzy potem nauczy. Ja jednak wole pierw sie zastanowic 2x nim cos zrobie:) A gadanie ze czlowiek uczy sie na bledach dla mnie to nie jest zadne wytlumaczenie!, bo bledu latwo moznabylo uniknac (rejestracja+temat=godzina)
pzdr
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mlody1(żal du*e ściska) to piszecie takie posty
to jak? robisz ta nowa wypasiona konstrukcje czy tylko bedziesz gadal?
PS. nikt nie zapytal nawet czym mlody1 to napedza... pewnie musi miec super sprzet skoro ma tyle kasy.
Skomentuj
-
mam wrazenie, ze diyaudio obrosnelo dziecmi neostrady. bite w szkole, nielubiane, zazdrosne o wszystko to sie musza na kims wyzyc w internecie, a ze sie trafila "okazja" to od razu pojazd na maxa i nie dajemy spokoju...
post ze szczegolna dedykacja dla mariana.
mam prosbe do moderatora - zeby zamknal ten temat bo to co tutaj mozna wyczytac to jak to dobrze napisal mlody1 "zal dupe sciska" i nie sadze zeby sie cokolwiek nowego, ciekawego pojawilo - bo w zasadzie wszystko zostlao powiedziane
Skomentuj
Skomentuj