Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Inne] Szafki, czyli wykorzystanie starych kolumn

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez takero
    A jak dla mnie ma swój urok - jak barek zrobiony ze starego telewizora - ostatnio widziałem i świetny to klimat daje :P
    Tak, tylko jedna mała kwestia-jakość wykonania W tym przypadku wykonanie jest bardzo bardzo słabe... i głównie tego dotyczy krytyka.

Skomentuj

Zawsze można to podciągnąć :P
      Liczy się pomysł :P

Skomentuj

jp... za 40zł mogłeś kupić komplet zawieszeń do tego altusa (to chyba altus 100 albo 120) i sprzedałbyś to za conajmniej 300zł komuś kto doceniłby te kolumny... a tak to tylko żeś zepsuł je i masz z tego jakieś śmieszne szafki... eh brak słów

Skomentuj

przecież pisał ze taka kolumne mial tylko jedna a wiec raczej zadne operacje nie mialyby sensu, no chyba ze ktos by to potem kupil na central do kina domowego
          Dajcie juz chlopakowi spokoj, pomysl jest bardzo fajny tylko wykonany po dziadowsku i tylko to mozna tu oceniac.

Ja jak bym mial cos takiego robic to poszukalbym duzo roznych frontow tego typu i z tego wszystkiego zrobil jedne wieksze drzwiczki do jakiejs szafki.
          W ogole niezlym motywem byloby powstawiac stare glosniki w otwory porobione w szafkach, tylko musialoby to byc ladnie zrobione. Taki nowoczesny design dla adiomaniaka :twisted:

Skomentuj

Dobra panowie. Widze, ze temat budzi wiele kontrowersji. Może, żeby nie razić tym jakże drastycznym widokiem wszystkich bardzo wrażliwych audiomaniaków, to skasujmy ten temat. Jak będe wreszcie miał czas, to spróbuje tą kolumnę wykończyć. Najwyżej pokaże gdzieś na offtopie ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS
              Hmm może kolega powinien znalezc forum dla stolarzy
              Dawid stolarz nie stosuje zawiasów taśmowych od połowy 20 wieku, to raczej na forum 'zrób to sam' pozdro

Skomentuj

Szkoda głośników :neutral: No ale jeżeli miałeś taką potrzebę to co ja tam moge. Osobiście to bym naprawił tą kolumnę z chęcią.

Skomentuj

Czaruję...
                X