Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Inne] Przewód do kolumn za free

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[Inne] Przewód do kolumn za free

Z nudów zrobiłem kabel do kolumn.
    aha ameryki nie odkryłem jak by co ale chciałem się pochwalić , oczywiście jest to kopia pomysłu pana z Holandii :)
    KABEL UTP KAT 5E --24m załatwiłem , chyba większość z nas ma jakieś pozostałości utp lub znajomych co kładą kabelek i mogą nam ścinki odstąpić , niestety kabel drut ale może uda mi sie załatwić jeszcze linkę :)
    Banaki miałem i koszulki :) a wygląda tak

Spróbuje go porównać z Alphardem SL-8 jak będzie różnica to napisze czekam na znajomego zrobię test ale tak żeby nie wiedział jakie kabelki są podłączone .
    Last edited by kac_zor; 17.02.2011, 21:46.

Ciekawy pomysł i ładne wykonanie :thumbup:

Skomentuj

Ty bo ci się prąd zgubi w tych plecionkach... A tak na serio jak usłyszysz różnice to zapraszam do psychologa...

Skomentuj

I tak najlepszy jest wieszak...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Skomentuj

Ahaha wyglądają jak moje tylko, że z bananami. Ale ja dostałem w prezencie na AS więc pewnie jakieś firmowe

Ale czas by rozpocząć dobry trend, a konkretnie, diykabelek do diyaudio. Wiadomo, że nie dla lepszej jakości dźwięku ale dla wrażeń wizualnych. Do sprzętu wyższej klasy niż stxy czy inny tego typu szrot warto podpiąć jakiś ładniejszy kabelek niż zwykły miedziak ze sklepu.

Skomentuj

Kontynuując temat tym razem interkonekcik z kabelka FTP-C 0,14c KAT5e podwójnie ekranowany link do karty katalogowej http://www.technokabel.com.pl/katalo...?op=sk&pid=726

Zastąpił AUDIONOVA galatea mkI -- różnicy ,hmm ja nie słyszę ,może jeszcze jakieś ślepe próby wykonam ze znajomym :)
            porównanie kosztów -- FTP--0zł +RCA-20 ,-
            Galatea mkI kosztowała podobno 250 ,- ja odkupiłem rok temu za 70,-

Skomentuj

Czaruję...
            X