Witam po przerwie , niestety były zmiany na forum i widzę że mojego starego konta już nie ma , więc z nowego pisze
, ostatnimi czasy zaczełem trochę więcej grać na gitarze elektrycznej i nawet założyłem zespół , jednak wyszło to czego sie obawiałem , piecyk nie wyrabiał przy perkusji mimo że ma i tak duży głośnik 12" , dlatego też złożyłem kolumnę , i temat własnie tego dostyczy :)
Kolumna na dwóch głosnikach Celestion Seventy 80 , dane głośników moc 80W , SPL 98dB, pasmo od 95Hz-5000Hz , średnica 12"
Wypadkowe dane 160W mocy i 4 ohm impedancji :)
kolumna o pojemności 50 litrów , z lekko pochylonym przodem ku górze , ściana tylna 1/4 powierzchni otwarta
zdjęcia przedstawiają moje dzieło , wykonanie raczej Vintage , ponieważ do zasilania używam też własnorobny 5W wzmacniacz Lampowy na projekcie Fendera z lat 60-tych [ też na fotografii]
po za tym jestem w trakcie produkcji Heada Tranzystorowego o mocy 50W przy 4 ohm
i myślę że to wystarczy na przebicie się przez perkusję ,
jakie są wasze opinie o sprzęcie ? :)

a tu samorobne efekty gitarowe :)

Kolumna na dwóch głosnikach Celestion Seventy 80 , dane głośników moc 80W , SPL 98dB, pasmo od 95Hz-5000Hz , średnica 12"
Wypadkowe dane 160W mocy i 4 ohm impedancji :)
kolumna o pojemności 50 litrów , z lekko pochylonym przodem ku górze , ściana tylna 1/4 powierzchni otwarta
zdjęcia przedstawiają moje dzieło , wykonanie raczej Vintage , ponieważ do zasilania używam też własnorobny 5W wzmacniacz Lampowy na projekcie Fendera z lat 60-tych [ też na fotografii]
po za tym jestem w trakcie produkcji Heada Tranzystorowego o mocy 50W przy 4 ohm
i myślę że to wystarczy na przebicie się przez perkusję ,
jakie są wasze opinie o sprzęcie ? :)

a tu samorobne efekty gitarowe :)

Skomentuj